Tänään siis matkusteltiin Tervolan-Tornion suuntaan. Ensin kävin ihastelemassa kerrassaan ylisöpöjä bordercollien pentuja Heidin luona. Vastustamattomia nallepalleroita! :)

Tokoa reenailtiin keskustan tuntumassa nurmella. Mitzu otti vain seuruuta, ohjatun ja tunnarin (ei huomautettavaa). Jetta otti perusasentoja, askeleen seuruita, tunnarikapulan piilotusta, luoksetulon ja metallinoudon. Hienosti Jetta toimi aivan vieraassa paikassa ja liikkeenohjaajan läsnäollessa. Tosin merkkipino veti vastustamattomasti puoleensa! (Glumps, pitäisi pitää paljon merkkejä esillä häiriönä...) Jetta harjoitteli myös rauhassa oloa kentän laidalla, ja siinä kuluikin puolet jäljelle tarkoitetuista nameista.

Toko-hommista siirryttiin jälkimetsään. Koko reenin ajan satoi aivan kaatamalla vettä ja jyrähteli ukkonen. Jäljellejääneillä lihapullilla tein Jetalle n. 40 metriä pitkän jäljen, varvikkoista sammalmetsää, yksi välipurkki, yksi nami askeleella ja lopussa ruoka. Melko voimakas myötätuuli. Ja sitä vettä toisaan tuli aivan kaatamalla. Jälki sai vanhentua sen aikaa kun tehtiin esineruutu. Heidi leikki Jetan kanssa ensin vieraalla esineellä (minä en koskenut siihen). Sitten vietiin Jetta pois ja esine ruutuun lähelle takarajaa (50 m). Jetta hommiin: joutui etsimään jonkin aikaa, mutta pysyi hienosti ruudussa. Merkkaili ensin ruudunmerkkausnauhaa, mutta jatkoi sitkeästi etsimistä. Vauhti oli kova, mutta pysyi silti koko ajan ruudussa. Parin kierroksen jälkeen sai hajun esineestä (nahkakintas), paikallisti ja toi. Jee, hyvä Jetta! Revitin ensin vähän kinttaalla ja sitten vaihdoin narupalloon. Meni hyvin!

Jälki oli ehkä sen puoli tuntia vanha, ja se meni Jetaksi aika hyvin. Pääsi välillä hyvään rytmiin, niin että meni tasaisesti kumpaakin askelta. Välillä tuli vähän kiirus, eikä malttanut pahemmin pysähtyä välipurkille, mutta kuten sanottua, ihan hyvää työtä. Kun oli syömässä loppuruokaa, jyrähti tosi äkäisesti ukkonen. Jetta vähän säikähti ääntä, mutta tovin kulutta jatkoi syömistä. Aíka kiva reeni! Kiitokset Heidille reeniavusta ja -vinkeistä!

Päivän päätteksi Mitzu pääsi vielä Tornioon hierottavaksi. Vasen takapuoli oli erityisen kipeä ja jumissa, mutta muuten tuntui olevan melko hyvässä kunnossa.

Mukava päivä. Jettakin oli kerrankin koko illan ihan hiljaa ja nukkui :)