Torstaina oli kaupunkitokopäivä. Ennen tokoja käytiin tapaamassa taas venäläisiä. Viime torstaina Jetta jostakin syystä pelkäsi heitä ihan mahdottomasti, mutta nyt oli jo niiden kanssa niin hyvää pataa! Hieno juttu :) Varmaankin auttoi, että viimeksi siellä sai masun täydeltä keksejä ;) Nyt Jetta nuoleskeli yhden lapsen ja parin muun tyypin naamaa niin antaumuksella, että minua melkein nauratti. Hyvä niin, pääsi Jettakin yhdestä ennakkoluulosta yli :)

Mitzun kanssa otin reeneissä vain idarin ja tunnarin. Idarissa yksi maahanmeno meni istumiseksi (kerta se on ensimmäinenkin :) mutta tunnari meni tällä kertaa oikein mallikkaasti.

Jetta teki metallinoutoa. Pudotti kapulan ennen aikojaan, mutta kun en antanut lelua, toi käteen asti. Tunnarin piilotus otettiin myös, se meni hyvin. Paitsi että sitä Jetta ei tuonut käteen asti, mutta harjoitellaan sitä sitten myöhemmin. Namin kanssa otin parin askeleen seuruita sekä muutaman käännöksen vasemmalle. Sitten pienet kaketreenit istu-seiso-istu -vaihtoja ja loppuleikit päälle. Jäin seuraavan toko-ryhmän ajaksi vielä istumaan kentän laidalle ja katselemaan Jetan kanssa muiden tekemisiä. Koska kyseessä oli alkeisryhmä, siellä ei ollut mitään kiihdyttävää, joten pieniä vikinöitä lukuun ottamatta kaikki meni ihan ok. Paitsi että minä olin homman jälkeen umpijäässä, eikä ihme vaikka olisi ollut Jettakin.

Perjantainakin oli Rovaniemi-päivä, mutta siellä koirat saivat "harjoitella" vain autossa nököttämistä.

Lauantaina oltiin heppahommissa. Laitanpa todisteeksi oikein kuvan, kun köpöttelin Jinka-hepalla :)

pjinka.jpg