Käytiin pikaisesti hallilla iltalenkin jälkeen, nyt kun Jetan juoksu on ohi, ja voi taas käydä hallilla.

Leluleikin jälkeen aloitettiin seuruupätkillä. Tarkoituksena käyttää lelupalkkaa. Ensimmäinen palkkaus meni hyvin, kun palkkasin heti 1 askeleen jälkeen. Seuraavat lelupalkat eivät enää onnistuneet, eli heti kun otin 2-3 askelta, Jetta oli jo takapää vinossa. Eikä auttanut vaikka otin itsekin sivulle askeleita, että saisin Jetan suorempaan. Ei meinaa meillä onnistua tuo seuruun palkkaaminen lelulla. Pidän lelun kainalossa, ettei Jetta näe sitä, mutta ei auta. Sitten pieni strategian muutos. Jetta ensin namin kanssa perusasentoon, sitten namilla ohjaten liikkeelle, sitten namikäsi pois ja lelulpalkka. Näin saatiin muutaman askeleen seuruita.

Ruutu otettiin kerran. Menin kymmenisen metriä ruudusta pois päin, kysyin: "Missä ruutu?" ja kun Jetta bongasi sen, lähetin ruutuun. Jäi ensin vähän etureunaan, mutta kun ei lelua kuulunut, korjasi itse keskelle (alustalle). Perään pallonheitto palkaksi.

Muutama istu-seis-maahan kakevaihto, joiden välissä pari peruutusaskelta. Seisahtumista liikkeestä. Ensimmäisessä liikuin liian kauas eteenpäin käskyn jälkeen, joten Jetta lähti liikkeelle. Toisessa seisahtumisessa heitin pallon taakse heti käskyn jälkeen, jolloin meni hyvin.

Yksi hyppyharjoitus, siten että heitin pallon hypyn yli ja Jetta hyppäsi perässä. Ei kummempaa hypystä tällä kertaa. Välissa pari maahanmenoa niin, että Jetta sai ensin vapaasti pomppia pallon perässä. Ei tarvinut käsiapua, hyvä!

Otin muutaman eteenistumisen muistutukseksi. Tuli ensin vinoon, mutta uusittuna hyvä. Sitten yksi kierto lelupalkalla ja pari kiertoa siten, että päättyivät eteenistumiseen. Muuten oikein hyvä, mutta haukahti lähtiessä. Täytyy muistaa seurata tuota, että jos haukahtelua alkaa esiintyä, kutsua vaikka pois, ettei pääse haukkumalla hommiin.

Lopuksi yksi vauhtiluoksetulo lelupalkkaan. Malttoi istua hyvin odottamassa. Pikatreeni - no jaa. Tulihan siinä otettua aika monta juttua.