Wuhuuu! Jetalle Tornion hallitokossa eilen ALO 1 :))) Pisteillä 167, sij. 7/12. Tuomari Allan Aula. He hee, ennen olisin varmaan luikkinut kotiin häntä koipien välissä tuollaisen nippanappa ykkösen kanssa, mutta nyt ilosta tanssahdelleen, että tuli sentään se ykkönen :D Kotiinpaluumatkaa ilahdutti myös viimeiset 50 km kestänyt Pyryn armoton huuto.

Luoksepäästävyys 9. Jetta olisi halunnut hypätä tuomarisetän syliin ja vähän pussailla :)

Paikkamakuu 8. Ihan hirveä! Jetta vinkui ja volisi ihan älyttömästi. Pelkäsin että se nousee ylös! En olisi ikinä arvannut, että jotakin tuollaista joudun kisassa jännittämään :-o Tosi levoton, katseli koko ajan ympärille... ja vonkui. Elämäni pisimmät kaksiminuuttia.

Seuraaminen hihnassa 10. Tämä olikin hyvää! Jetta oli koko ajan kuulolla ja seurasi tosi nätisti!

Seuraaminen vapaana 9,5. Seuraaminen oli edelleen pääsääntöisesti hyvää, mutta otti häiriötä yleisöstä, pyöritteli vähän päätä ja olikohan siinä yksi vino perusasento? Pitäisi katsoa videolta.

Maahanmeno 9,5. Kaikki muu hyvää, mutta loppuperusasento vino.

Luoksetulo 9. Hyvä luoksetulo. Jäi seisomaan perusasennon.

Liikkeestä seisominen 0. Pätkähti maahan suorilta jaloilta. No, saatiinpa otettua se perusasento uusiksi, joka olikin sitten suora ja hyvä ;)

Estehyppy 10. Hyvä hyppy, hyvä seisahtuminen, hyvä perusasentol.

Kokonaisvaikutus 10.

Huomioita:

Miinusta: Jetta otti ihan armottomasti häiriötä ympäristöstä. Tuntuu, että pää pyöri koko ajan ympäriinsä, vaikka paikka oli rauhallinen. Heti kun jokukin ääni kuului, Jetta oli lähdössä tsekkailemaan, mitäs siellä tapahtuu. Paljon siis häiriötreeniä lisää!! Myös kättentaputukset saavat Jetan menemään ihan sekaisin! Mikäs se sellainen tuleva SM-voittaja on, joka ei kestä taputuksia? Ja mistä tänne syrjäseudulle saadaan häiriötä ja taputtelijoita reeneihin?! Kaupan ja koulun pihalla on yritetty reenailla ja missä vaan on jotakin elämää. Myös Tornion hallissa oli käyty etukäteen reenaamassa. Lisäksi se paikallamakuu on onneton. En mene yhteenkään kisaan, ennen kuin se on kunnossa. Reeneissä on aika hyvin kestänyt pitkiäkin aikoja suht hiljaa, mutta ei näköjään isommassa häiriössä.

Plussaa: Kehään valmistautuminen onnistui nyt hyvin. Heittelin ensin ulkona palloa ja otin pikku seuruupätkiä pallon kanssa. Vielä ennen kehäänmenoa pieniä seuruita lelupalkalla. Sitten vuoroa odotellessa rauhoittumista ja silittelyä. Sodankylään verrattuna, Jetta oli koko suorituksen paljon paremmassa vireessä. Seuraaminen oli aktiivista ja innokasta ja tuntui hyvältä olla kehässä. Sain myös itselle pienen positiivisen jännityksen päälle. Jetalla tuntui olevan hauskaa ja vire kyllä kestää, alo oli sille niin lyhyt juttu, että suorituksen loppuessa, se vasta alkoi lämmitä työnteolle.

Häiriötä lissää ja paikkamakuun vinkuminen veks.


Alo 1, 167 p. sij. 7/12. 24.10.2009 Tornio.