Tänään päivällä reenikaverin kanssa amiksen pihalla. Jetta aloitti leikin jälkeen luoksepäästävyydellä, joka ei tutun reenikaverin kanssa ole enää juttu eikä mikään. Seuruuta ensin pieni pätkä hihnassa, ympärillä olevat häiriöt (lapio, sanko, keinuva lapsi yms.) olivat ensin kova häiriö, mutta reenin edetessä ei enää häirinnyt. Ilman välipalkkausta vielä pieni vapaana seuruu, ei hullumpaa.

Liikkeestä maahanmeno onnistui tänään ihan huipusti ja luoksetuokin oli hyvä, mutta ongelmat alkoivat liikkeestä seisomisessa. Jetta meni maahan liikkeenohjaajan "käsky" -sanasta ja sen jälkeen unohti koko seisahtumisen tyystin. Ei onistunut seisahtuminen paikallaan, liikkeessä, pienessä liikkeessä, ohjatusti, ei millään! Meni vaan aina ja ikuisesti maahan :-o Kaveri ilveilikin, että ei se, että opettaa yhden toiminnon, meinaa sitä, että pitäisi deletoida toinen ;)) Että vähän aikaa sitten Jetta ei osannut mennä maahan ja nyt se ei osaa seisahtua :-o Haastavaa touhua tämä toko. Lopulta sentään saatiin se maahanmenokin onnistumaan, mutta taisi olla jotain sadas yritys.

Lopuksi paikkamakuu 7 minuuttia. Välillä kävin silittämässä ja kehumassa, mutta ei muuta palkkaa. Koko paikkamakuun aikana vinkasi vaan kerran. Uskomatonta. Vaikka Molla välissä reenasi selän takana. Jetta kyllä makaa mutkalla kuin makaroni, mutta pitää puuttua tuohon asentoon sitten, kun saa sen ensin varmasti ääntelemättömäksi.