Päivällä Jetan kanssa hallilla. Pientä häirötä oli, kun siellä oli toinen rakentamassa agi-rataa. Jetta aloitti kierroilla. Luoksetulon loppuosaa sekä luoksetulon pysäystystä. Patukanheitto suullisen käskyn jälkeen, Jetta pysähtyy tosi hienosti!

Noutoa, ensin kokonainen nouto, Jetta palautti hieman vinoon vasemmalle istuen. Sitten kierron kautta noudon loppuasento, ohjasin varmuuden vuoksi, että tulee suoraan. Aika hyviä!

Liikkumisesta istu, seis. Ilman seuruuta tosi jees, eikä sekoillut asennoissa! Seuramisen kanssa ensin maahanmeno, jäi seisomaan, tietenkin. Uusittuna ok. Otin myös loppuperusasennon, josta takapalkalle vapautus. Välissä vauhtiluoksetulo, jonka jälkeen seuruusta seis.  Seisahtuminen hyvä, kehuin odottamisesta ja käveleskelin Jetan ympräillä. Kun tulin viereen, istahti itsekseen, vaikka tuota loppuperuasentoa on harjoitelut muutama kerta sen elämässä :D Käskin uudestaan seisomaan ja sitten etupalkalle vapautus.

Hyppyä muutamaan kertaan. Myös takana istumista sekä takaisinpäin hyppyä. Eka yrityksellä meni maahan esteen taakse, joten uusintayrityksillä käytin varmuuden vuoksi käsimerkkiä, että sain varmasti istumaan.

Kakevaihto läheltä, maahan ja istumaan. Ei liikkunut yhtään mihinkään suuntaan. Hyvä.

Lopuksi seuruuta, ja nyt vieressä oli agiliteeraava koira, joka tuppasi oli olemaan Jetalle ihan ylivoimainen häiriö! Huomautin aina pään pyörittelystä, niin kyllä siitä seuruusta jotakin sitten tuli. Myös askeleita ja peruutusta. Perusasento ei ole vieläkään ihan varma ja suora. Mutta en uskalla joka perusasennosta palkatakaan, kun kerran huomasin, että Jettaa oli vaikea saada perusasentoon ilman namia :-o

Lopuksi Jetta oli arkipaikkamakuussa, ja mölisi kuin hullu, kun toinen teki agia. Karkasikin kerran, josta tiukka takaisin palautus. Kun agihommassa tuli rauhallisempi hetki ja Jetta hiljeni, vapautin Jetan ja lähdin pois, koska tuskinpa se olisi ratkaisevasti hiljentynyt vaikka olisin makuuttanut sitä puoli tuntia. Varttituntisen kai pötkötteli siinä.