Saatiinhan me vihdioin aikaiseksi treenatakin jotain. Hallilla Jetan kanssa yleisellä toko-vuorolla, itekseen (yllättäen, pakkasta -30 :)

Aluksi kiertoja, joiden yhteydessä pysäytyksiä, luoksetulon loppuosaa ja nodon loppuosa. Perään vauhtinouto, niin että joutui odottamaan vieressä, mutta palautuksesta palkka vauhdista.

Pieni paikkamakuu (hiljainen tietenkin, kun ilman häiriötä) sillä aikaa kun raahasin kahvion puolelta peilin halliin, että näkisin seuruuta vähän. Ja kauhistus, nythän se on ihan tosi tiivistä, Jetta on melkein kiertyneenä minun jalan ympäri :-o Alkaako se seuruuharjoittelu nyt alusta? Perusasentoja ja peruutusta peilin edessä, ne sentään olivat hyviä.

Liikkeestä maahanmeno, kokonaan, myös perusasento. Hyvä.

Luoksetulo eteenistumiseen asti (ilman pysäytystä), hyvä. Tosin patukka näkyvissä edessä.

Liikkeestä seis: eka käskyllä ei inahtanutkaan seisomisen suuntaan. Toisella yrityksellä seisominen hyvä, mutta kun kävelin ohi, kääntyi katsomaan perään. Nostin sen seisomaan alkuperäiseen paikkaan, kiertelin ympärillä ja nyt pysyi hyvin. Paluun jälkeen ilman loppuasentoa vapautus takapalkalle.

Kaket, jätin namit taakse. Nousi hienosti istumaan, ilman pakittamista, mietin olisiko pitänyt palkata siitä, mutta otin kuitenkin vielä maahan (taisi tarvita toisen käskyn) ja siitä vielä istumaan. Hieman vasemmalle vinoon, mutta palkkasin kuitenkin, koska ei pakittanut.

Hyppyä: takana istumista, kumpaankin suuntaan hyppäämistä (välillä este kolisi). Otin varman päälle ja annoin istumiseen käsimerkin. Tokkopa olisi muuten istunutkaan.

Lopuksi huviteltiin agi-keppien kanssa ja opeteltiin vähän pujottelemaan. Ei kait muuta tehty.

 


Parin tunnin lenkki parin kympin pakkasessa ei tunnu missään, kun on varusteet kohillaan ;)