Jetta pääsi tänään nautisekelemaan agista Maijan kanssa (kiitos Maijalle! :), ja tuntuu siltä, että agility on parasta, mitä Jetta tietää... Ehdin hallille sen verran aikaisemmin, että otin pikkutokot Jetan kanssa.

Aluksi seiso, istu, maahan -asentoja, arpominen alkoi heti alusta. Jetta teki ihan mitä sattuu asentoja. Seisominen oli etenkin ihan hukassa. Yritin ottaa istu-seiso -kakevaihtoa, mutta ei millään osannut seisoa. Sitä piti hinkata iäisyys. Nostin mahan alta seisomaan käskyn jälkeen vaikka kuinka monesti, mutta ei menny perille. Lopulta jollakin ihmeen konstilla Jetta taas hoksasi seisomisen, ja onnistui tekemään muutaman toiston. 

Seuraaminen taisi olla suht asiallista. Palkkailin namilla. Juoksussa piti ohjata namilla oikean paikkaan.

Liikkeestä maahanmeno meni hyvin. Otin myös sivulle.

Luoksetulo oli tänään tosi hieno (ilman pysäytystä).

Liikkeestäkään seisahtuminen ei onnistunut, vaan meni eka yrityksellä maahan. Toka yritys ok. Myös odottaminen ja perusasento.

Otin erikseen eteenistumisia ja sivullesiirtymisiä. Olisi pitänyt olla peili, ettei tarvi kurkkia. Ei osannut tulla eteen ilman käsiohjausta, siis sivulta eteen. 

Kesken noutotreenin halliin sisälle tuli iki-ihana Maija, ja Jetan keskittyminen oli ylivoimaisen vaikeaa. Ensin kapulan pitoa. Siinäkin yrittin punkea kapulan kanssa koko ajan sivulle, kun Maija oli selän takana. Otin kokonaisen noudon. Jetta odotti hyvin, lähti hyvin kapulan perään, mutta kesken noudon meinasi karata Maijaa moikkaamaan. Kielsin, ja ihme: ei mennytkään Maijan luo, vaan palasi kapulalle ja teki noudon hienosti loppuun. Superpalkka vaikeammasta käskyn tottelemisesta :)

Jetta pääsi tekemään sitten agilityä Maijan kanssa. Jetta osaa jo vaikka vähän mitä. Ja näyttää nauttivan hommasta täysillä, on vähän kuin luotu agilityyn  ;) Kiva, että Jetta pääsi myös agi-hommiin!