Otettiin tänään Jetan reeni videolle. Reenasin avon liikkeet läpi. Toki ilman liikkeenohjausta, häiriötä ja paikkamakuuta, mitkä olisivat tehneet hommasta paljon vaikeampaa, ehkä jopa ylitsepääsemätöntä. Olin kuitenkin positiivisesti yllättynyt, että Jetta osasi noinkin paljon juttuja. Pientä viilaamista riittää toki. Ja suurin yllätys oli se, ettei Jetta voinut istua märälle :-o Siis häh, tuo meidän rämäpää! :D En olis ihan heti uskonut, että moinen olisi ongelma. On vissiin tullut reenattua liikaa hallissa mukavissa olosuhteissa. Toisin sanoen videolla ei tainnut olla lähes yhtään kunnon perusasentoa, mutta ei anneta sen nyt häiritä ;)
 

Seuraaminen.

Maahanmeno.
Perusasento jopa on, mutta ihan vino.

Luoksetulo.
Stoppi hyvä! Mutta tekee yhden ylimääräisenkin stopin ja sitä loppuistumista ei sitten millään ;) 

Seisahtuminen.
Niin... se perusasento? Enkä edes huomannut, että se jätti sen tekemättä ja tollo palkkasin.

Nouto.
No ihan pikkusen vain korjasin sitä loppuperusasentoa ;)

Kaket.
Ihan asialliset, vai mitä? 

Hyppy.
Piti antaa käsimerkki istumiseen, mutta hei, kuka oikeesti tarttee istumista hypyn takana, kun siinä pitää noutaa? ;) Lisäksi ohjasin vartaloavulla sivulle, mikä kyllä oli täysin turhaa.

Hei! Sanokaa nyt joku edes jotain pientä positiivista, tai vaikka vähemmänkin positiivista! Kuten vaikka, että kyllä me joskus vielä päästään kisaamaankin avossa. Siis meistähän piti tulla suomenmestareita. No, ehkä vielä tuleekin, muttei ainakaan tänä vuonna ;)