Jetan kanssa hallilla, toinen koira "häiriönä". Täytyy sanoa, että tämän treenin jälkeen jouduin sellaiseen paikkamakuuhurmokseen, etten oikein enää edes muista, mitä muuta treenissä tapahtui :D Treenin päätteeksi otettiin paikkamakuu rivissä (tosin kahden koiran rivi vaan :) ja Jetta oli muutamaa vinkaisua lukuun ottamatta IHAN HILJAA. Siis oikeasti! Uskokmatonta. Varmaan joku hetkellinen mielenhäirö ;) Kolme minuuttia lähes hiljaista makailua.

Sitten toinen koira jatkoi reenailua ja Jetta makailua, ja tietty silloin alkoi vonkuminen ja haukkuminen, mutta ei sentään noussut.

Seuraaminen oli ihan tavismeininkiä, myös askeleita, pakkia ja käännöksiä.

Makuun, seisomisen ja istumisen erottelua. Hyvin kuunteli, vain muutama virheasento. Otin liikkeestä istumista, kaikissa muissa liikkumisissa istui oikein näppärästi, mutta kun otin peiliä vasten, eli ei tarkastusvilkaisua silmäkulmasta, ei istunut millään! Siis en kai vielä ole onnistunut ottamaan siihen jotain vartalovihjettä.

Maasta ja seisomasta perusasentoon tuloa. Seisomassa pysymistä. Ei tahdo tassut pysyä paikallaan, kun toinen reenaa vieressä :(

Kiertoja, yksi stoppi ja yksi perille, muutama vauhtipalkka. Välillä oli muka unohtavinaan taas, että pitää tosiaan kiertää törppö eikä vaan juosta päättömästi ympyrää.

Hyppyä, takana istumista, takaisin hyppyä, eteen istumista.

Ei vissiin muuta.