Jetan kanssa iltasella lähipihalla. Seuraamista. Palkkasin heti liikkeellelähdöstä, mikä yllätti Jetan täysin :) On tullut vissiin palkattua liian kaavamaisesti. Pikku pätkät normaalia, hidasta ja juoksua. Ei ollut tällä kertaa ollenkaan liian tiivistä.

Liikkeestä istuminen. Ei edelleenkään jostain syystä toimi seuraamisesta, vaikka kaikista muista liikkeistä (pakituksesta, vapaasta liikkeestä) tomii. Muutaman toiston jälkeen toimi seuraamisesta, mutta ei kovin pitkää seuruuta alkuun.

Tunnarin piilotus. Vein kauas vaikeaan paikkaan. Jetta etsi, lösyi ja palautti tosi hienosti, ainoa ongelma oli, että lähti vasta kolmannella käskyllä matkaan. Ennen tunnaria otin pari pitoa. Nättejä. 

Metallinouto. Kokonainen, hyvä! Kapula jäi laipalleen, mutta Jetta nosti sen silti hyvin. Palkaksi vauhtinouto, jossa tosin vauhti jäi pieneksi, kun kapula lensi niin lähelle.

Lopuksi paikkamakuu. Jätin Jetan kulman taakse ja istuskelin portailla nauttimassa ihanasta kesäillasta. Aurinkoista, mutta tuulista, joten ei ötököitä eikä liian kuuma. Olisin voinut jäädä siihen vaikka koko illaksi, mutta 10 minuuttia sai riittää. Ainoa häiriö oli yksi ohi ajanut auto sekä Pyry, joka rämppäsi kotona ikkunaluukkua (Jetta kuuli). 

Tänään myös ratsastamassa, kivaa! Oltiin reissussa koko perheen voimin. Jetta tosin enimmäkseen autossa.


Go äiti go, kannustaa Pyry ;)


Veera-heppa oli uusi tuttavuus ja oikein mukava!


Pieni heppapoika ei pelännyt isoa heppaa ollenkaan :)