Touhun päivä. Aamusta meidän vauvalta vauvatukka pois, ja heti tuli ison miehen näköä ;)  Iltapäivällä retkelle Salmilompoloon, ja olikin hirmu kivaa! Jetta ui sielunsa kyllyydestä, lämmiteltiin ruokaa nuotiolla ja maisteltiin mustikoita. Ihanan aurinkoinen päivä, mutta ei kuuma eikä yhden yhtä öttiäistä! Nam! Retkeltä melkein suoraan toko-treeniin hallille ja sen jälkeen oli vielä pakko lähteä Jetan kanssa kunnon pyörälenkille, ei voinut vastustaa. Väsynyt Jetta, väsynyt perhe.

Tokoiltiin tänäänkin tosi iisisti. En edes kaivellut kertaakaan lelua esille, vain nameilla. Virkistävää ja Jettakin oli tosi tarkkaavainen ja aivot mukana. Pitäisi harrastaa namitreeniä useammin. Hallilla siis, mukana pari muuta koirakkoa. Jetta aloitti paikkamakuulla. Ei ollut äännellyt yhtään, mutta oli KIERINYT kesken paikkamakuun, siis tsiisus! Oli märkä turkki uinnin jälkeen, saattoi sitä vikoa. Ei siis Jettaa uimaan ennen kisaa! Oli myös vähän nuuskinut maata. Ja tietenkin makasi kuin patsas, kun palasin sen luo, etten saattanut yhtään arvata sen kierimistouhuista :o

Noutopäivä. Paitsi oli pakko ottaa yksi liikkeestä istuminen, kun piti testata, toimiiko se. Toimi se!

Hyppynouto. Kutsuna ensin, ok! Liikkeenohjauksella, hyvä ja suora luovutuskin! Palkaksi vauhtihyppis.

Metallinouto. Liikkeenohajuksella. Muuten ok, mutta paiskasi kapulalla minua jalkaan palautuksessa, eikä nostanut itsenäisesti. Nosti kyllä kun toistin käskyn., Otin uudestaan ja nyt oli hyvä nouto!

Tunnari, verkon kanssa. Ensin oma edessä, hyvä! sitten oma sivulla, piti toistaa taas käskyä ja ensin alkoi kiertää verkkoa, mutta lopulta löysi kapulan. En ole kyllä ollenkaan varma, käyttääkö se nenää vai silmiä etsimiseen. Täytyy ottaa rinnalla varmaan koko ajan myös kapulanpiilotustreeniä. Tänään ei kuitenkaan tarvinut palkata pelkästä nostosta, ja pito oli tosi nättiä.

Näihin kuviin, näihin tunnelmiin.


Aina velmuilut mielessä!


Korjauspalvelumme hajottaa osiksi minkä tahansa teknisen vempeleenne tuossa tuokiossa ;)


Pikkuvauva säkkäräpää.


Iso poika siistitukka ;)


Retkelle Salmilompoloon.


Naminami mustikkaa!


Uimamaisteri.


Nuotioherkkuja!


Kunnes JOKU salaperäinen kuono ilmestyi ja hotkasi ne suihinsa :o