Alkuillasta Annikan ja perheiden kanssa hallilla. Jippii, oli molemmilla tosi onnistunut reeni, kerrankin! Jetta oli ennen reenejä käynyt lenkillä, mustikassa, retkellä ja uimassa, joten pitäisikö tämä ymmärtää niin, että voin treenata sen kanssa vain silloin, kun se on loppuun väsytetty? ;) 

Oli hetki aikaa ennen kuin Annika tuli hallille, joten sorruin ottamaan juttuja, jotka eivät oikeastaan olleet edes tämän päivän ohjelmassa. Lisäksi mainittakoon, että olin ottanut tunnarin piilotusta kolme kertaa päivän aikana kotipihalla. Otin ruudun keskustaan menoa läheltä (ilman alustaa), liikkeestä istuminen ja kakevaihtoja läheltä. Ei mitään jumitusta missään?! 

Varsinainen treeni siis, noutopainotteinen. Ensin kuitenkin ruutu. Otin kisamatkalta liikkeenohjauksella. Jäi ensin seisomaan ruudun eteen, mutta korjasi itse, kun en puhunut mitään. Lelupalkka. Toisen kerran kävin itse ruudussa muka jättämässä lelun sinne ja lähetys, suora, hieno ja nopea, heti lelupalkka. Ei loppuosaa.

Hyppynouto. Vauhtia hulluna, mutta ei mitään pureskelua tai sellaista. Nytkyi liikkeenohjaajan käskystä, muttei varastanut. En tainnut ottaa sivulle, mutta luovutusasento oli suora!

Metallinouto. Oon hurjan huono heittäjä ja taas se kapula lensi mihin sattuu, heitossa melkein kattoon asti korkeutta ja sitäkin vähemmän pituutta. Minua alkoi hulluna naurattaa nämä minun surkeat heitot ja Jetta varasti kapulalle ennen käskyä. Uusinnassa olin asiallisempi, niin Jettakin oli. Kapula lensi laipalleen, mutta fiksu koira käänsi sen ennen nostoa. Tosi kova vauhti ihan perille asti, siisti luovutusasento (ehkä liian lähellä), sivulle ok.

Tunnari. Muuten virallisesti liikkeenohjaukse kera, mutta vieraat verkon sisällä, oma klo 11. Oikein hyvä oman haku! Yritän nyt ottaa tosi intensiivikurssin tuota tunnaria. Jos vaikka kolmesti päivässä, osa oman piilotusta, osa vieraiden kanssa (edelleen verkko apuna) ja jos ei tämän jälkeen ala näkyä jotakin edistystä, ja Jetalla jotakin käsitystä etsintätehtävästä, sitten täytynee miettiä jotakin muuta opetustapaa.

Salmilompolossa tänään. Pyry seisoi itse ilman tukea!
 


Kun toisella kädellä piti ottaa tutti pois suusta ja toisessa kädessä on 
evästä, niin minulla ei jäänyt yhtään kättä tuen ottamiseen ja päätin
seisoa ihan ilman tukea ;)))


Arvaa kävinkö uimassa? Jos on vaikea arvata, saat arvata toisenkin kerran ;)