Tunnarionni loppui. Päivällä hallilla Maijan ja perheen kanssa. Jetta teki ensin agilityä, ja täytyy myöntää, ettei se ollut siinäkään tänään hurjan pätevä, mikä kylläkään ei ole kovin tavallista.

Otin ensin liikkeestä istumisen. Istui.

Hyppynouto. Eka kerralla palautuksessa kolautti kapulan esteeseen ja tipautti sen. Meni hakemaan itse uudestaan ja ylläri kyllä hyppäs myös takaisin, vaikka paikka oli hankala. Otin uudestaan. Vino luovutus. Otin vielä uudestaan. Nyt suora!

Metallinouto. Hötkyili heiton jälkeen, annoin namin, että pysyis paikalla. Kapula tippui laipalleen, mutta ei haitannut, ihan hyvä nouto. Loppuperusasento vino. Otin uudestaan kapulan kanssa edestä sivulle siirtymistä. 

Tunnari. No joo, olihan se nyt vaikeampi, kun se oli hallissa ja oma oli peitetty hiekalla. Verrattuna siihen, että olen viime aikoina ottanut sitä ruohoon peitettynä. Maija vei kasan ja oman kasan taakse. Jetta oli ihan pihalla. Kävi ensin kasalla, kehuin siitä, koska ei ronkkinut vääriä ja annon namia. Tosin tätä ei kestä tehdä montaa kertaa, ettei se ala odottaa sitä ja pitää oikeana juoksentelua minun ja kasan välillä. Sitten se juoksenteli vähän sinne tänne ja meni kasalle ja otti sieltä jonkun. Ei haistellut. Keskeytyin ja piilotin lelun sermin taakse, että saisin edes jollain tasolla sitä nuuskimismoodia päälle. Uusi yritys tunnaria. Toistui just samanlaisena kuin äsken. Luovutin. Menin ulos. Piilotin siellä mettäkepin toisten joukkoon, mutta ei se Jetta löytänyt sitäkään. Sitten menin nurmelle. Vein itse kasan, jota käytiin katsomassa. Jetta oottamaan ja piilotin oman kasan taakse, melko lähelle. Nypin vierestä heinää palikan päälle. Jetta meni nätisti, nuuski kauheasti kohtaa, josta olin repinyt heinää (hyvä, että nuuski!), haeskeli hetken ja lopulta pongasi oman ja toi ihan nätisti. Palkkasin vähän ennen luovutusta. Palautuksessa oli havaittavissa epävarmuutta, pitäisikö palkata lelulla? Toisaalta, lelu lisää sähellystä ja varmaan haistelemattomuutta.

Olipas huononlainen treeni. Lähtiskö huomenna huonon treenin palkintomatkalle Rovaniemelle?