Omissa kisoissa Jetalle lauantaina VOI1, 264 pistettä, sij. 1/6!!!!!

Mahtava kisa, Jetta oli stooalaisen tyyni, keskittyi koko kisan läpi upeasti ja sai minut tuntemaan itseni (ja koirani) suureksi tokoilijaksi :))

VIDEO kisasta.

Tuomari Heli Kelhälä, Jetan vuoro tokavikana, liikkeet putkeen.

Paikkamakuu 9,5. Rauhallinen, hillitty, loppuperusasento ok. Pistemenetys lonkalle vaihtamisesta.

Seuraaminen 9,5. Välillä oli aavistuksen tiivis, ja yhden oven rämähdyksen aikana käänsi päätä, mutta pääosin aika hyvää! Perusasennot oli hyviä (jee!)

Liikkeestä istuminen 10. Ei huomautettavaa!

Luoksetulo 7. Pysähtyi ensin seisomaan, mutta valahtikin sitten istumaan. Maahanmeno hyvä. Eteenistuminen taisi olla pikkusen vino. Hyvin sivulle. Hyvä vauhti.

Ruutu 10. Upea! (mielestäni)

Metallinouto 10. Hyvä! Hyvät asennot!

Tunnari 5. Voe-voe. Käyskenteli kapuloille, jotka olivat lähellä kehänauhaa ja yleisöä. Ympyrä, oma klo 12. Nuuski kehän reunalla olevaa yleisöä, harhaili ympäriinsä ja kuljeskeli sinnetänne. Lopulta osui kapuloille, otti oman ja lähti palauttamaan sitä jonnekin... yleisön suuntaan. Lopulta kutsuin sitä nimeltä, niin päätti tuoda kapulan minulle. Onneksi saatiin vielä pisteitä.

Kaket 5. Eka asento seisominen. On otettu liian vähän ekaksi asennoksi seisomista ja arvasinkin, että menee istumaan. Siihen toinen käsky. Muut vaihdot teki ok, eikä ennakoinut tai hötkyillyt. Pakitti kylläkin reilun puoleisesti.

Kokonaisvaikutus 10.

Yht. VOI1 264 p. sij. 1/6.

Täysin sunnuntain kisan vastakohta. Hyvää työtä Jetalta! Oli helppoo olla onnellinen :)

Henkisestä valmistautumisesta

Olin itse latautunut todella huolellisesti lauantain kisaan. Aloitimme aamun pitkällä lenkillä, jonka aikana tsemppasin itseäni positiivisesti, mm. hokemalla, että VOI on vauvaluokka, ja selviämme siitä leikiten ;)) Muutenkin keskityin hyvin ja kieltäydyn kuuntelemasta jäkätyksiä siitä, minne kulloinkin pitäisi juosta (järjestäjän ominaisuudessa). Istuin hallin nurkassa ja kuuntelin hyvää musiikkia ja ajattelin onnistuineita treenejä. Jetta sai levätä kotona ja haettiin kisapaikalle vain vähän ennen omaa vuoroa. Hallin lähellä kävelytin sitä ja leikin hetken ennen kuin menimme halliin sisälle. Jetta oli rauhallinen ja keskittynyt! 

Tähän asti kisoissa olen joutunut miettimään, miten Pyry pärjää, eihän se vain kesken kaiken karkaa kehään tms. Tällä kertaa unohdin koko pojan olemassaolon mm. siten, että kun Pyry jossain vaiheissa oli hallilla minun kontolla (eikä Samin) lompsin hallista ulos ja unohdin Pyryn sinne. Hetken ulkona pyörittyäni, tuli mieleen, että jotain puuttuu ja menin halliin takaisin kyselemään, onko näkynyt ylimääräistä pikkupoikaa. Siellä se onneksi leikki kaikessa rauhassa. 

Valmistautumisessa saattaa olla yksi syy siihen, miksi la & su kisat olivat täysin päinvastaiset Jetan keskittymisen kannalta. Sunnuntaina en jaksanut itsekään panostaa ollenkaan samalla tavalla kisaan. Aamulenkki oli lyhyempi, Jetta joutui venymään autossa tuntitolkulla jne. Tai sitten se ei vain vielä ole valmis kahden peräkkäisen päivän kisaan. Olivathan nämä ylipäänsä sille vasta elämänsä 5. kisat tai jotain. 

Onnelliset ystävykset ykköspallilla hienon ykköskisan jälkeen :))) (harmi huonolaatuinen kuva)

Lauantain voittajan palkintokolmikko. 

Ei muuten ole joka tokoissa mahdollisuutta hevosajeluun (hehheh) 


Pyry kävi heppa-ajelulla, kun Jetta kisasi kehässä :)

P.s. Kisan järjestelyt toimivat hyvin ja Rohki-halli kisapaikkana sekä ystävällinen ilmapiiri ja sujuvat järjestelyt saivat paljon kiitosta kisaajilta. Helpotus! Tosin ihan viime metreillä, sunnuntain viimeisen luokan aikana, hallin katolta tuli lumet alas mahdottomalla rytinällä, mikä hieman häiritsi suoritusvuorossa ollutta koiraa ja lisäksi muutama hallin seinustalla ollut auto kärsi peltivaurioita.