Hallilla yleisellä tokovuorolla (eli mie ja Maija).

Aluksi otin jääviä vapaasta liikkumisesta, namipalkalla. Jetta oli nyt aika taitava niiden kanssa, vain muutama väärä asento! Pääsääntöisesti oikein istumiset, maahanmenot ja seisomiset.

Pieni seuraamispätkä.

Kaket, läheltä. Nekin hyvät. Ei vääriä asentoja, mutta en ottanut kovin pitkään pysymistä.

Ohjattu, vuorossa oikea. Etäisyyttä kupeilla täydet 5 metriä, ei virheitä! Taaksepäin puolisen metriä, nyt pääsee sitten siirtämään kuppeja taaksepäin.

Tunnari, voi tuska. Eka yrityksellä lähti ensin luikkimaan. Palasi kapuloille ja jäi siihen toljottamaan. Odottelin ensin jonku aikaa ja sitten istuin maahan oottamaan, niin Jetta alkoi kuskata vääriä. Yritti tuua ensin kaksi väärää, ja sitten toi oikean vissiin tuurilla. Se oli ympyrä ja oma klo 12.

Seuraavaksi rivi, oma toinen vasemmalta. Nytkin alkoi tuomaan reunasta väärää. Toisella yrityksellä jo sentään oikea. Voi voi, tunnari olikin yhteen väliin jo melko hyvällä mallilla. Oli kyllä nyt läähätyksissään, mutta niinhän se kisoissakin on.

Paikkaistuminen, ehkä minuutti. Maija kävi antamassa namia välillä. Minä menin Pyryn kanssa läpsyttelmään rumpuja, jotka olivat esiintymislavalla. Hyvin pysyi istumassa.