Tänään ei muuta treeniä kuin ohjattu, kotipihalla. Oikea, 6 metriä, hyvä! Oikea on Jetalle helpompi!

Iltaruualle parin minuutin paikkaistuminen. 

Aamu alkoi aikaisin pyörälenkilllä, jonka jälkeen reissu kaupunkiin, kun vietiin Pyryn ja Jetan kanssa Maija lentokentälle. Molemmat nuoruakaiset olivat kokemuksesta innoissaan, Pyryn ensivisiitti lentokentälle ja Jetallekin ensimmäinen sitten pentuaikojen ympäristökoulutusen. Kumpaakin oli omalla tavallaan hauska katsella. Pyry tohotti tohkeissaan ympäri salia ja halusi kokeilla kaikkea mahdollista (ja mahdotonta) käsillään. Jetta oli yllättävän rauhallinen. Jonottelin tiskille kaverina ja käsin Jetan laittaa pötkölleen, niin ensin se makoili sivistyneesti, mutta kohta se makasi keskellä jonoja reporankana kyljellään. Aika mukava kaveri. Tietenkin täytyi antaa naamanpesut muutamalle tyypille, jotka tulivat sitä puhuttelemaan :) 

Pyryn kanssa kävimme shoppailemassa samalla reissulla.

Kotona jatkui ulkoilu ja lenkkeily koko päivän. Jetta varmaan kiittää (kai?!) minun läskileiriä, koska pakotan itteni lenkille jokaisena hetkenä, jona ei ole muuta järkevää tekemistä (ja kun Pyry on yhteistyökykyinen lenkkeilijä). Tosin olen nyt uskaltanut pitää Jettaa irrallaan vain hyvin vähän, koska jäniksiä vilisee joka puolella, myös meidän pihalla, ja pelkään, että se pääsisi lähtemään jäniksen perään, jos sellainen läheltä lähtee, ilman että itse huomaan pupun ennen Jettaa. Niin ei siis ole koskaan vielä käynyt, mutta jos pääsisi kerran käymään olen ihan varma, että jänisjahdista tulisi Jetan uusin harrastus.

Tietenkin muutama kuva vielä :)


Suhteellisen tiivis eteenistuminen.


Hoo! Kaivuri!


Päivän shoppailusaldon tulos, ulkoilukampetta! Meni hermo Ruottin puolen halpakaupasta ostetun tuulivpuvun kanssa, joka a) imee vettä kuin sieni, b) hiostaa c) hajosi jo vetskarista ja saumoista, ja ostettiin siis pari viikkoa sitten. Vaikka Reiman vaatteet ovat kalliita, olen tykästynyt niihin kankaan hyvän laadun, tuulen- ja vedenpitävyyden ja hiostamattomuuden vuoksi. Ja tämä ei ollut maksettu mainos ;) Onneksi ehdin ottaa kuvan, ennen kuin poika kävi pyörähtämässä naapurin kaivurin alla :D


Koirapojalla koirapipo.


Naapurissa kaivurin ratissa. Unelmien täyttymys Pyrylle! ;)


Taas lenkillä! Pojan päivästä taitaa kulua vähintään yhtä paljon ulkona kuin sisälläkin. Ja sisälle illalla vain huudon kanssa.