Tänään olikin vaihteeksi ihan kiva treeni :) Hallilla Maijan ja perheen kanssa. Oltiin paikalla vähän aikaisemmin ja ajattelin, että rohkea rokan syö ja otin alkuun tunnarin. Kapula tosin oli ollut liivin taskussa määrittelemättömän ajan, joten ainakin haju lienee ollut selvä. Viskasin oman kepin jonnekin keskelle kenttää ja Sami vei sinne pari muutakin. Mentiin ihan kapuloiden lähelle ja Pyry pyöri ympärillä harjan ja kihvelin kanssa. Vähän pelotti, mitä siitä tulee, mutta siitähän tuli hyä! Jetta haisteli kapuloita ja nosti oman. Rauhallinen kehu ja namipalkka. Jee!!! Pitää iloita tästä harvinaislaatuisesta onnistumisesta, koska huomenna se voi olla jo liian myöhäistä.

Ohjattu, oikea. Helppo. Etäisyyttä kapulaan jo 8 metriä. Oikein hyvä, jopa hieman vauhdikas :)

Seuraaminen, piiiiiitkää. Paljon suullista kehua, mutta vähän muuta palkkaa. Meni aika hyvin. Otin kaikkia vauhteja, askelia ja kännöksiä myös. Maijakin tuli siinä halliin ja seuruutin tahallani ihan lähellä sitä, mutta hyvin seurasi. Pari kertaa koko session aikana jouduin sanomaan Jetalle "höp", kun se meinasi lähteä johonkin haahuilemaan.

Paikkaistuminen. Sekin oli aika pitkä. Ainakin 3 jos ei 4 minuuttia. Kävin välillä kehumassa. Kävin myös piilossa. Hyvä oli. Namikupille palkaksi.

Jetta oli Maarun reenin ajan autossa ja sen jäkeen vielä paikkamakuu. Ei häiriintynyt käskytyksestä. Mutta meni vinoon maahan. Vahtasin sitä ja ajattelin, että onpa se vinossa. Niinpä Jetta pomppasi ylös, vissiin että ai jaa, ei kelpaa. Käskin uudestaan maahan, ja se olikin suorempi. Meni vaan heti lonkalle (mutta toisaalta pysyi siinä loppuun asti). Pyrykin oli tavoilleen uskollisena paikkamakuurivissä. Hyvin pysyi Jetta ja oli rauhallinen. Ei häiriintynyt loppuperusasentohämäyskäskyistäkään, mutta nousi hyvin omalla ylös. Tosin toinen tassu jäi vähän alemmas, että olisi saanut reippaammin nousta ylös asti. 

Lenkillä tänään raviradalla, kuvat Maija Vinnikka.


Pyry antaa iloisena tassua! 


Se osaa antaa yhtä aikaa sekä jalka- että käsitassua! Pystyyköhän tuohon edes BC? ;)

 


Kaikki hauska loppuu kuitenkin aikanaan...