Taisi tulla vissiin viikon mittanen treenitauko tähän. Pari viikkoa sitten tuli jo flunssa, eikä olo ole vieläkään kunnollinen, niin syytetään nyt vaikka sitten sitä. Tosin pienellä tauolla oli ollut Jettaan enimmäkseen positiivisia vaikutuksia, joten sitä vissiin pitäiski sitten reenata vain kerran viikossa.

Huomenna on hallilla koiraseminaari ja sen valmistelut olivat käynnissä, niin oli vähän häiriötäkin. Muutama ihminen, penkkirivejä, esiintymislava.

Ruutu aluksi. Olipas Jetassa vauhtia. Pari paikanhakua alustalle, hyviä. Yksi ikään kuin merkiltä (jota ei ollut), meni hyvin. Nyt myös pysäyttelin ja laitoin uudestaan ruutuun, jos ei ollut tarpeeksi syvällä.

Hyppynouto, vauhdikas.

Ohjattu. Hyvä merkki! Vasen. Eksyi ensin. En puhunut mitään. Hetken mietittyään meni ja teki. Perään merkiltä oikea. Eka yritys ei onnistunut. Toinen onnistui. Edelleen  kupit näkyvissä, vain yksi kapula, se noudettava.

Panin Jetan jäähylle välissä, pötköttelemään.

Lopuksi tunnari. Oli aika säätöä, kun Pyry karkasi kapuloille ja pöläytti ne taivaan tuuliin. Pyry pois ja uusi rauhoittuminen lähellä kapuloita. Otti hyvin sieltä oman, joka tosin oli joku vanha haiseva kapula taskun uumenista.

Jaa tulipa ilmoitettua Jetta kisoihin maaliskuun lopussa, vaikka varmaan ihan turha yritys. Mutta kun kotihallissa on kisat, joiden järjestelyihin ei edes itse tarvi osallistua, niin kai se täytyy.