Eilen yleisellä toko-vuorolla, oli oikein ruuhkaa, meitä taisi olla siellä yhteensä kuus, kun perhekin lasketaan mukaan ;)

Aluksi temppuilua, ettei homma menis liian vakavaksi. Pitäis vaan opettaa lisää temppuja, on vähän yksitoikkoista niiden parin tempun kanssa ;) 

Zetaa käskytyshäiriöllä. Kävelin vaan kuviota eestakasin ja toiset hoki käsky-käsky. Ollut tuota ennakointiongelmaa. Ihan hyvää, kerran katteli muualle, kun pallo tms. lensi vierestä. Kerran sitten otin myös asennot, Maija arpoi järjestyksen S-I-M, muut hyviä, mutta maahanmenon jätin tekemättä, kun tuntui, että alkoi himmailla keskellä suoraa. Seurautin viimisen suoran vaan läpi. Lopuksi vielä seis ja eteen heitetty palkka. Takaa katsottuna muuten kuulemma seuraa vinossa. Great.

Kaket. Istumisesta alkaen koko satsi kaukaa. Lopuksi läheltä tekniikkaa. Piti vähän muistutella keskittymisestä.

Tunnari. Voihan tunnarien tunnari. Maija vei, kisamaisesti, paitsi namikippo kapuloiden edessä. Eipä se juuri olisi voinut kehnommin mennä. Toi ensin 4 väärää ennen kuin toi oman. No olisihan siellä vielä yksi väärä ollut jäljellä. Otin uudestaan. Kävelin pysäyttämään ennen kapuloita. Oli taas sen näkönen, että olisi tehnyt mieluummin MITÄ TAHANSA kuin tunnaria :( SItten kun päätyi kapuloille, taisi kohtuuhyvin löytää sen oman. 

Lopuksi köllöttelin Jetan kanssa ja juttelin siinä, niin mokoma karkasi toisen koiran lelun perään eikä ees uskonu heti, kun käskin takasin. Senkin ketale! Mutta köllötteli kuitenkin melko nätisti sen jälkeen ja katteli toisen tekemisiä.