Treeneissä oli taas pitempi tauko. Ei siksi, että olisin niin erityisesti suunnitellut, vaan siksi että en ole ehtiny enkä jaksanu reenata. Tosin jälleen kerran sai huomata, että tauot sopivat Jetalle. Ennen ongelma oli, ettei mene ruutuun eikä kapuloille. Nyt menee niihin niin mielellään, ettei sitä saa enää merkille ollenkaan.

Illalla hallilla. Tänään vuorossa ne loput 5 liikettä, jotka alunperin kai aioin ottaa jo lauantaina ;) Voihan se olla, etten ole uskaltanukaan mennä reenaamaan, kun siinä on kaikki ne ongelmaliikkeet.

Ruutu. Nyt se menee jo aika kivasti ruutuun, mutta ei enää ollenkaan merkille. Enkä tiedä paljonko sitä merkkiä uskaltaa vahvistaa, ettei se taas jämähä siihen ja kieltäydy ruudusta. Varasti pari kertaa suoraan ruutuun ilman merkkiä. Kerran merkille palkkasin, hyvä. Toisen kerran merkille, huonompi, ilman palkkaa, mutta lähetin siitä ruutuun. Meni halukkaasti. Pari paikanhakua päälle lähempää.

Ohjattu. Oikea. Pallo merkillä. Varasti merkille. Toisella kerralla ei menny eikä kai kolmannellakaan, mutta sain lopulta merkille. Toi hienosti, heti nostosta palkka. Kupit edelleen paikoillaan, vain noudettava kapula.

Hyppy. Jetta sai tehdä puomin kontaktin, jolle pysähtymisestä palkaksi hyppynoutoon. Eka heittoni oli vaan niin vino, että täytyi uusia. Palasi hypyn kautta, vauhtipalkka. 

Kaket. Oli tyyni! Vaikka pakitti, ei hötkyilly eikä ennakoinu. Kaikki vaihdot eka käskyllä. Tosin olin vain noin 5 metrin päässä.

Tunnari. Maija vei. Seuruutin lähemmäs kapuloita ja päästin jarrunamikupille. En kattonu, mitä teki, mutta Maija sanoi, että söi namit, nuuski kapuloita, palasi namikupille, jähmettyi kapuloille, haisteli, jähmettyi, tuijotti minua (minä tuijotin maata) ja lopulta nuuski ja otti oman.