Todellinen pikatreeni hallilla koululaisten liikuntatuntien välitunnilla (hallilla on päivisin koululaiskäyttöä).

Ruutu, ohjattu, tunnari. Oijjoi, miten on nyt Jetassa intoa! Kunpa sille vois jotenki sanoa, että hei, pidä toi!

Ruudussa yksi paikanhaku, ok! Merkki+ruutu, niin yritti koko ajan varastaa suoraan ruutuun ilman merkkiä. Mutta uskalsin sentään käskyttää sen niin monesti uudestaan, että se meni merkille (ja pysähtyi vasta käskystä), niin kun se siitä sitten pääsi ruutuunsa, niin meni kuin tykin kuula.

Ohjatussa, merkki+vasen. En muista, oliko merkillä jotain ongelmaa, jouduinko ottamaan sitä uudestaan, mutta se nouto ainakin oli ihan huippu ja se jos mikä on pääasia! Lopuksi erikseen merkkiä, meni huonosti, hitaasti. Uusittuna ok, palkka merkin takana.

Tunnari. Epäröi, mutta nosti oman. Palautus on surkean hidas ja epävarma. Mitenkähän siihen saisi vauhtia, pilaamatta haistelua liialla höseltämisellä. Ehkä uskaltaisin joskus palkata hetikohta noston jälkeen (jos tiiän, että on oikea). 

Tauoilla on näköjään aina huiman positiivinen vaikutus Jetan reeneihin. Täytyy kai nyt uskaltaa treenata rohkeasti vähemmän, jos kerran näyttää siltä, että mitä vähemmän treenaa, sitä paremmin se tekee...

Ai niin, paitsi se huono häiriönsieto, sille en edelleenkään ole tehny juuri mitään, vaikka se taitaa olla ongelmista suurimpia :(