Tänään ammuttiin kotona ensimmäistä kertaa Jetalle (aiemmin ammuttu kasvattajan luona). Menimme metsään, koska siellä äänet varmaankin kuuluvat vaimeammin. Ensin Sami ja Jetta odottivat autossa, kun ammuin kerran n. 40 metrin päästä. Ääni tuntui minusta niin kovalta, että menin vielä kauemmas ja hieman lumipenkan taakse. Joten nyt laukaus tuli n. 60 metrin päästä. Sami syötteli Jettaa ja minä ammuin yhden laukauksen. Jetta oli nostanut päätä, mutta jatkanut syömistä. Sami oli siksi Jetan kanssa, kun pelkäsin, että olisin itse hätkähtänyt ampumista, niin Sami oli varmempi namistelukaveri :)

Sosiaalistaminen jatkuu. Tänään käytiin kylässä, missä oli 3-vuotias pikkuvilkeri poika. Tätä vilkasta poikaa Jetta vähän arasteli, mutta perheen äiti oli oikein mieluisa rapsuttelukaveri. Illalla kävi toinen lapsiperhe kylässä, mutta Jetta ei tainnut siitä paljon tietää, koska nukkui koko parituntisen ajan. Alussa kun tulivat meille, oli kuitenkin menossa vieraan syliin kovaa vauhtia :)

Mitzun kanssa treenasimme koulunpihalla seuruuta, ohjattua ja luoksetuloa (suora) sekä tunnaria. Muut ok, paitsi tunnarissa eka nosteli vääriä. Jarrunamit eteen ja uusi yritys, ja se meni hyvin.

Samalla otettiin siellä Jetan kanssa pikku leikkihetki. Minulla oli kaksi samanlaista narupalloa, ja Jetta oli niistä oikein kiinnostunut, tosin tahtoi omia lelun itselleen. Kun oli ottanut toisen lelun ja sitä vähän retuuttanut, näytin toista lelua, johon se vähän aikaa ihmeteltyään tarttui.

Aiemmin päivällä katsekontaktiharjoituksia. Naksun kanssa 3 sarjaa, 5 kontaktia / sarja. Naksu siitä, että vilkaisee minua. Muuten ok, mutta vahvistetiheys vielä vähän harva. Muut harjoitukset saivat jäädä tältä päivältä, koska pentu vaikutti väsyneeltä kaikesta muusta, mitä oli tänään tehnyt.