Tänään oli 7. päivä uutta tunnaria.

Treeni 1. Raviradan parkkiksella pienen lenkin jälkeen, kova tuuli. Avustaja vei kapulat. 3 vierasta ja oma. Nosti ensin yhtä, alkoi tuoda toista, joka oli väärä. Puolimatkassa tipautti (sanoin: ei ole se), palasi haistelemaan, toi nätisti.

Hetken päästä uudestaan, toisesta suunnasta (vastatuuleen). Meni kapuloille nätisti, nuuski edestakaisin ja toi oikean koskematta vääriin :))

Treeni 2. Hallilla kimppatreenissä. Ensin muut liikkeet, sitten tunnari. Jetan vire oli hyvä ja rauhallinen. Vein itse kapulat. Meni varman oloisesti kapuloille, haisteli ja otti oman :))) Yhteensä 4 kapulaa, puoliympyrän muodossa, lähempänä kuin kisoissa.

Välissa autoon tauolle, paikkamakuu ja sen jälkeen toinen toisto. Vein taas itse, mutta eri suuntaan. Etäisyyttä on koko ajan ollut jokunen metri. Meni rauhallisesti kapuoloille, pysähtyi seisomaan ja kysymään neuvoa. En puhunut mitään. Hetken päästä alkoi nuuskia, haisteli pariin kertaan oman viereisiä, sitten otti oman suuhun klämmäämättä muita ja palautti nätisti :))))))

Tuossa kimppatreenissä otin myös luoksetuloa ja stoppeja kiertojen kanssa (kova vauhti, hyvät stopit, mutta alkaa olla melkoinen kaari siinä kierrossa, toivottavasti ei siirry luoksetuloon). 

Pitkähkön seuruun, jossa piti kylläkin kerran muistuttaa eteen ryntäämisestä.

Liikkeestä istuminen oli hyvä. 

Metallinouto. Taisi aavistuksen varastaa noutoon, kun just samalla hetkellä kuuli kaverin ruutu-käskyn. Siisti palautus. Otin uudestaan, odottamista ja kapulan nosto, vauhtipalkka.

Ruutuun kahdesti, jäin tällä kertaa niin lähelle, että näin, että on oikeasti sisällä, eikä takaa ulkona. Hyvät.

Paikkamakuuta oli kolmen koiran rivissä viitisen minuuttia. Kummallisen levollinen ja ihan hiljainen.

Lopuksi pieni kevennys. Sami kysyi pari päivää sitten treenissä, meinaanko edelleen ottaa luoksetulon eteen, nyt kun PK-ura ei enää tule kysymykseen. Sanoin, että en aio. Siitä lähtien Jetta on tullut luoksetulossa suoraan sivulle, vaikka siihen ei ole muuta vihjettä ollut, kuin että Jetta kuuli meidän keskustelun ;)