Mentiin tahallaan reenikaverin kanssa vesisateella treenaamaan, että nähdään, että toimivathan nämä meidän pupsit myös sateella. Hyvin toimivat, keli ei siis ainakaan pitäisi olla ongelma.

Aluksi paikallaolo, johon osallistuivat sekä Mitzu että Jetta, niin ja Molla. Ensin Mitzu istumaan ja sitten Jetta makaamaan. Mitzu meni maahan reenikaverin käskystä, joten kävin korjaamassa. Jetta meni maahan ensimmäisellä käskyllä ja pysyi maassa koko paikallaolon, wuhuu! Välillä olin kuulevinani jotakin vinkunaa, josta kielsin, samoin kuin etutassun liikuttamisesta ja maan nuuhkimisesta.

Jetalla teemana tänään seuruun käännökset ja juoksu. Käännökset oikeaan ja vasempaan menivät hyvin. Täyskäännöksessä tekee kääntymisvaiheessa ihme spurtin, jota yritin vähän rauhoittaa käsiavulla. Juoksussa tuppaa seuruupaikka vielä heilahtelemaan ja pomppimista on, mutta käytin vähän namiohjausta apuna. Lopuksi hypyn opettelua. Menin hypyn eteen ja sanoin "hyppy". Jetta kiersi esteen. Toisella kerralla näytin estettä ja sanoin "hyppy". Jetta hyppäsi. Välissä palkkaus. Kolmannella kerralla sanoin "hyppy", Jetta oli lähtemässä kiertämänä estettä, mutta muuttikin mielensä ja hyppäsi viime tipassa esteen yli. Pallonheitto perään ja kunnon bileet moisesta ajatustyön huipentumasta.

Mitzukin pääsi köpöttelemään.  Ensin vähän lämmittelyä agi-esteillä. Yllättävän hyvin se vielä ne muistaa, vaikka meno onkin jäykkää. Seuruuta pätkä, ei mitään ihmeellistä siinä. Luoksetulon seisahtuminen, joka oli pro. Sitten kun ryntäsi pallon perään, käsin maahan, toimii. Vielä luoksetulo perille asti.

Kaket. Sanoin reenikaverille, että i-s-m-s-i-m satsissa Mitzu aina tarvii toisen käskyn tuohon toiseen seisomaannousuun. Tuumattiin, että käyn korjaamassa sen, enkä anna toista käskyä. No tälläpä kertaa Mitzubishi tekikin homman aivan oikein, eikä lisäkäskyjä tarvittu.

Lopuksi hyppynoutoa pallon kanssa, kun ei ollut kapulaa. Ensimmäinen muuten hyvä, mutta palautuksessa meni minun ohi. Toisella yrityksellä samantapainen kuvio. Vasta kolmas kerta onnistui. Piti oikein sanoa sille, että HÖH, ennen kuin tokeni ja muisti, miten se hyppynouto tehään.