Perjantai-iltana oltiin hallilla parin koiran kanssa, mutta kun en silloin ehtinyt kirjoittaa reenistä, en tietenkään muista kunolla, mitä oikein siellä tein. Viikonloppui kului reissussa, ja koirat viettivät kotona laatuaikaa dogsitterin kanssa.

Yhden asian muistan perjantaista takuulla.... Jetan paikkamakuu, joka oli mennyt jo monta treeniä peräkkäin tosi hienosti, tosin melko vähäisessä häiriössä, oli taas ihan hirveä. Kun ympärillä oli treenaavia ja palkattavia koiria, makuusta ei tullut yhtikäs mitään. Hirveää mölinää ja pyörimistä koko ajan. Nousi jopa kerran. Vaikka seisoin ite ihan vieressä. Apua.... siis en saa ikinä-koskaan sitä paikkamakuuta hiljaiseksi :( 

Mitäs muuta? Kiertoja, pysäytyksiä, hyppyä, luoksetuloa, jääviä... Yhdellä kiertokäskyllä hyppäsi hypyn yli, jonka jälkeen otin seis-pysäytyksen (hyvä). Ei kai sitä kukaan ole sanonut, etteikö voisi kiertää hypyn kautta, eikä vieressä olevan törpön kautta. 

Seuruuta otin, normisettiä. Kaket olivat aika jees. Kokeilin myös liikkeestä istumista, ja oli iloinen yllätys, että se jopa onnistui! Otinkohan vielä noutoa? En muista enää varmasti.