Höh, en ole jaksanut muutamaan päivään reenata Jetan kanssa tokoa ollenkaan. Paitsi tietty normaalit ruokakuppi-istumiset, ulosmenoistumiset ja perusasentoja ja jotakin. Vissiin piti rauhassa sulatella tuota Mitzun onnekasta kisapäivää ;)

Tänään kuitenkin tein Jetalle jäljen. Talon takana olevalle pellolle (helppo arvata, mistä Jetta löytyy parin seuraavan päivän ajan aina kun pihalle pääsee...) tallasin n. 40 metriä pitkän jäljen, jossa palkkana koiranmakkaraa. Olisin saattanut tehdä pitemmänkin, mutta namit loppuivat, ja sitä paitsi niitä oli jo sellainen satsi, että enempää ei olisi kehdannut edes syöttää. Vain pieni pätkä, jossa 2 namia askeleella, muuten 1 nami askeleella ja yksi välipurkki, jossa pari makkaran palaa sekä pieni iltaruoka vielä palkaksi jäljen lopussa.

Jetta jäljesti ajoittain oikein mallikkaasti. Pääsi oikein sellaiseen rytmiin, jossa meni tasaisesti kumpaakin askelta pitkin. Välillä sitten viipotti vain toista askelriviä pitikin. Jäljessä oli yksi hyvin loiva kaarros ja kaarroksen alkaessa Jetta meni ensin suoraan, mutta huomasi sitten itse menneensä ohi ja etsi jäljen uudestaan. Ajoittain pieniä epätarkkuuksia, eikä syönyt kaikkia nameja, mutta sanoisin kuitenkin että pääsääntöisesti oikein hyvin! Jäljeltä liikaa syöty ruoka osoittautui turhaksi peloksi, sillä ensin Jetta sai käsiinsä muovikelmun, johon oli ollut leipää käärittynä, ja ehti niellä palasia siitä ennen kuin huomasin ja sitten neiti puklauttikin koko komeuden sisälle petilleen. Joten ei siitä tullutkaan ylensyönyt tämän jäljen vuoksi :)

Huomenna mennään jälkitreeniin Rovaniemelle. Sitten onkin vähän erilaista ohjelmaa tiedossa, sillä kaveri tulee hillan keruuseen etelästä. Mennään mökille ja ollaan siellä lauantaihin asti. Tiedossa on vierotus sähköstä, juoksevasta vedestä ja muista mukavuuksista :) Toivottavasti löydetään edes jonkun verran marjoja, etteivät aivan turhaan matkusta tänne asti, vaikka eipä sitli, mukava nähdä joka tapauksessa! :)

mi280708.jpg
Ai niin, ja tietty käytiinhän me tänään retkelläkin :)

je280708.jpg
Tosin Jettaa ei juuri näkynyt, se uiskenteli järvessä niin ahkerasti. Laitoin sille pelastusliivit, ettei se ainakaan uppoa veteen...

mi2280708.jpg
Sinne hävisi pentu taivaanrantaan, tuumaa Mitzu.