Aamutunnari kotipihalla. Ylipäätunnarihäiriköijä Pyry paikalla. Vein seinän viertä menevää polkua pitkin kapulat toiselle pihalle. Pyry tallasi, potki ja sotki riviä parhaan taitonsa mukaisesti. Jouduin hetken odottamaan, että se siirtyy pois kapuloiden päältä. Lähetin polun toisesta päästä Jetan hakemaan. Meni kapuloille hurjaa laukkaa, ja kun Pyrykin vaani vieressä, jännitin totisesti, miten käy. Hyvin kävi! Haistoi reunasta alkaen ja kun tuli omalle, nappasi sen ja palautti samaa vauhtia kuin menikin. Huima. Otin myös sivulle.

Iltatunnari hallitreenin päätteeksi. Uusi LO vei kapulat. Jetta meni touhuissaan kieli pitkällä kapuloille. Rauhoittui tosi hyvin nuuskimaan, toi oman. Kehuin luovutuksesta ja otin sivulle. En muista pitikö korjata.

Treenin aluksi otin kiertojen kanssa stoppeja. Eka seisahtuminen huono, toinen hyvä, maahanmeno hyvä. En kuitenkaan hirmu mieleellään käytä kiertoja siinä mielessä, että niissä Jetta tekee tosi laajan kaaren ja mielestäni se on tullut vähän myös luoksetuloon. Sitä paitsi useamman kerran meni ruutuun, kun olisi pitänyt mennä törpölle. Kun otin kiertoja ilman pysäytyksiä, vauhti oli selvästi hidastunut stoppien jälkeen.

Luoksetulo kisamaisesti, mutta suorana. Piti korjata edessäistuminen suoraksi. Otin sivulletulon ja ohjasin kädellä, ettei se aina tulis vinoon.

Ruutuun, kerran läheltä, hyvä. Toisen kerran kaukaa, sekin hyvä.

Kaket. I-S-M-S-I-M otin vähän lähempää ja kävin palkkaamassa joka vaihdon jälkeen namilla. Ihan ok. Myös perusasento.

Hyppynouto. Eka oli ilman heittoa vinosta haku. Hyvä. Toinen heiton kanssa, vauhtipalkka. 

Tässä tunnari ja ruoka.

Pienen tauon jälkeen paikkamakkuu, 3 koiran rivi. Joku seillä vinkui, mutta en ole varma, oliko se Jetta.