Tänään oltiin keväthangilla ikään kuin jatkoilla :) Eilen ja tänään aamustakin oli tosi harmaata, sateista ja hirveän kylmä tuuli. Yhtä äkkiä iltapäivällä alkoi taivas seljetä, ja mitäpä siinä muuta voi tehä kuin lähteä retkelle :)

Jetta palasi kuukauden treeni-juoksu-tauolta tänään pikku hiljaa reenien maailmaan. 

Hallilla illalla. 

Tunnari. Tämä oli kyllä reenitauon aikana unohtunu kokonaan. Asetelmakaan tosin ei ollut helpoin mahollinen, kun Pyry oli käyttäny suussa kaikki tunnarikapulat ja lisäksi ite istui vielä suurinpiirtein keskellä kapulakassa. Jetta otti sieltä suuhun vääriä, ja sanoin sille "hö", jolloin pudotti väärän ja meni uudesaan haistelemaan, muttei löytänyt eikä malttanut. Kun löysi oman, sanoin "hyvä" ja otin uudestaan. Toisella kertaa kapuloilla oli rauhallisempaa, ja Jettakin malttoi nuuskia, niin oma löytyi ja sai kunnon palkan.

Ohjattu, oikea. Tässä oli vaikeinta saada Pyry pysymään poissa tieltä ja poissa merkkiä kaatelemasta. Kun siitä osuudesta selvittiin, loppu sujui huippuhienosti! Palkka heti oikean nostosta.

Ruutu. Jetan kunto tai into hiipui, ei oikein jaksanu enää kunnolla keskittyä tai olla vauhdikas. Eka jäi merkille vajaaksi, en hyväksyny vaan otin uudesaan ja Jetan naamalla alkoi olla semmonen ilme, että "juokse ite!". Uusittuna hyvä. Sitten ei meinannu lähetäkään ruutuun, vaan ihan johonki muualle. Huomautin tiukkaan sävyyn, jolloin juoksi ruutuun, mutta en palkannu kiemurtelevasta menosta, vaan otin merkiltä ruutuun uudestaan, ja johan se juoksi sinne suoraan, kovaa, nätisti ja keskelle.

Lopuksi muka-kaket muka-virallisesti, mutta palkkasinkin heti ekasta istumaannoususta lelulla. 

Loppuverryttelyksi kävely kotiin ja sen jälkeen Jetalle Sika-Mix kitusiin ja oli hiljainen ja tyytyväinen koira. Ottaen huomioon, että tämäkin päivä sisälsi kohtalaisen paljon ulkoilua ennen reenejä. 

Ai niin, käytiinhän me päivällä heppojakin silittelemässä!

DSC_0108%20%28Kopio%29-normal.jpg

IMG_1724%20%28Kopio%29-normal.jpg

IMG_1742%20%28Kopio%29-normal.jpg

IMG_1743%20%28Kopio%29-normal.jpg