Kerrankin hyvä treeni! Oikein rupesin miettimään, valitsinkohan tahallani sellaisia liikkeitä, jotka eivät voi mennä mönkään, että saisi edes joskus kokea onnistumisen iloa treeneissä :D

Ensimmäinen huippujuttu sattui treenin aluksi :) Olin jättänyt Jetan arkipaikkamakuun käskyn alle ja menin itse hakemaan treenikamppeita toimistosta. Sillä aikaa halliin tulivat Maija ja koirat. Maaru oli mennyt Jetan eteen pyytämään leikkiin, mutta mitä teki Jetta!? Oli tönöttänyt paikallaan kuin tatti! Eikä edes karannut Maijan luo. Kylläpäs nyt sai olla ylpeä pikkukoirasta :)

Nyt kun se oli seesteisessä mielentilassa, uskaltauduin kokeilemaan tunnaria myös hallilla, ei kisamaisesti. Oltiin vieressä, mutta ryntäsi silti kapuloille. Maisteli viereistä, mutta nosti ja palautti kuitenkin oikean. 

Otin kiertoja agiputken kautta. Jetta oli ihan intopiukeana :) Välillä suoria, väissä seis, maahan ja eteentulo. Pysähtymiset oli aivan lukkojarrutuksina ja eteentulo oli täysillä ihan viime metreille saakka ja mallikas jarrutus ilman törmäämistä. Olipa ihana ;)

Pitempi pätkä seuraamista. Maija sanoi, kun oli hyvä ja kehuin suullisesti, mutta ei muuta palkkaa. Hyviä pätkiä tuli, mutta käännöksissä kontakti herpaantuu. Pitää muistaa ottaa nyt käännöksiä tehokuuri. Täyskäännökset oli hyviä. Otin myös hidasta ja juoksua. Juoksussa kun meni erityisen hienosti, palkkasin lelulla lopuksi.  

Hyppynouto pitkästä aikaa. Laitoin ensin putkeen kapulan kanssa ja otin siitä yhden luovutuksen. Esteen yli vino heitto, palkkasin paluuhypyn aikana.

Ohjattu. Vasen puoli. Kapula takana nelisen metriä. Hyvä, paitsi luovutus taisi olla vähän vino. 

Paikkaistuminen kaksi minuuttia. Ok. Palkaksi namikupille.

Kotona vielä iltaruualla paikkaistuminen kolmisen minuuttia. Ok.