Reenattiin kaverin kanssa kaupan vieressä juuri ennen sulkemisaikaa, jotta saataisiin vähän häiriötreeniä. Luoksepäästävyys tutun ihmisen kanssa ihan helppo juttu. Ensin leikin Jetan kanssa, sitten otin vapaasta liikkeestä vähän maahanmenoja. Virittelyn jälkeen seuruuseen ja tarkoitus ottaa seuruu ja maahanmeno peräkkäin ilman palkkaa. Seuruu oli oikein näpsäkkää ja tiivistä ja kaikin puolin muutenkin ok. Kehuin ja taputtelin Jettaa väilssä ja perään maahanmeno. No niin, ei jäänytkään seisomaan, vaan meni liikkeenohjaajan käskystä maahan. Hassu koira, eilen se ei osaa maahanmenoa ollenkaan ja tänään se tekee sitä joka väliin.

Tarkoitus oli ottaa noutoa, mutta kapulaa ei löytynytkään autosta, joten se siitä. Otin sitten eteenistumisia, joita ei ole pitkään aikaan otettu ja sen kyllä huomaa, kun Jetta olisi koko ajan vaan tulossa sivulle. Käsi-nami-avulla hyviä eteenistumisia. Vapaasta liikkeestä vuoronperään seisomisia ja maahanmenoja, jotka olivat ihan hyviä. Välillä maahanmenoissa kyynärät jää ylös, niissä tietenkin uusi yritys. Alusta oli jäinen ja liukas asfaltti, joten ei sekään paras mahdollinen.

Vauhtiluoksetulo loppuun, on tullut heiteltyä varmaan palkkaa oikealla kädellä, kun se tuppas kaaratamaan vähän oikealle. Pitää muistaa vasen käsi palkatessa.

Välissä Jetta autoon, sitten paikkamakuu sellaiset viitisen minuuttia, vinkui muutaman kerran, mutta kokonaisuudessa hyvä.

Pitää seuraavalla kerralla muistaa harjoitella jäävien liikkeiden kestoa. Huomenna vapaapäivä, koirilla hieronta.


Ota lusikka!