Eilen pidettiin ihan vapaapäivää. Paitsi Jetta harjoitteli arkipaikallaoloa. Se oli hassu. Ruokakuppi oli vieressä ja siinä piti makoilla. Ensin se alkoi kuolata, sitten täristä, sitten kaatua kylelleen ja lopulta se makasi lattialla ketarat taivasta kohti. Miten siinäkin sitten pysyt vakavana, että hei pentu! Paikallaolo on vakava asia, vaikka onkin vain arkikäsky. Houkuttelin Jetan uudestaan pystyasentoon makoilemaan ja se sai ruokansa.

Tänään halli sitten kutsui. Ensin Mitzu: lämmittelyseuruu, idari (palkaten joka asennon jälkeen namilla ja välilä seuruustakin), luoksetulo sekä kaket. Mitzu oli kyllä supervireessä (tauko tehnyt terää :) Luoksetulo kokonaisena ja se oli niin upea, että kymppi olisi taatusti tupsahtanut kokeessa :) Hallissa oli niin kylmä, että kun siinä on pari lämmitettyä pientä huonetta, mentiin ottamaan kaket sinne. Päiväruoka oli takapalkkana, joten se veti melkoisesti puoleensa. Toiseen seisomaannousuun tarvi toisen käskyn (nousi istumaan), mutta muuten peruutti ja meni tosi hyvin. Peruutus ei haittaa, kun kisoissa kuitenkin tuppaa tulemaan eteenpäin.

Jettakin jo tietää, mitä hallilla tehdään, eli kun päästin autosta, se juoksi haukkuen hallin ovelle suoraa päätä (jee, reenataan reenataan!). Aluksi otin lelupalkan kanssa seisomisia (5 kpl), jossa olemme edelleen vastatusten. Lelun heilutus - jännitys (itseni siis) - käsky - aavistuken viive - kehusana ja pallo lentää. Kohta täytyy vähän lisätä kestoa, ja sitten alkaa itsekin kääntyä nenä koiran kanssa samaan suuntaan.

Kohteen kiertoa ison keilan kanssa. Ensin muutamaan kertaan namilla. Jetta hakeutui jo itse keilan lähelle, mutta ei juurikaan hoksannut kiertojuttua ilman että näytin kädellä. Onnistuneesta kierrosta lopuksi lelupalkka.

Pienen tauon jälkeen seuraamisharjoitusta namin ja naksun kanssa. Perusasennosta peruasentoon siirtymisiä, palkka 1-5 askeleen välein, sisältäen muutaman vasemmalle käännöksen. Sami oli auttamassa ja sanomassa, millon on hyvä asento. Lopuksi tuostakin lelupalkka. Välissä yksi luoksetulo. Sami edelleen pitää paikallaan, mutta Jetta odottaa kyllä kutsua tosi rauhallisesti (hyvä).

Lopuksi ruutuleikkiä, ja nyt musitin panna ruudun hallin valoisimpaan kohtaan. Edelleen hallissa on käytössä vain muutama valonheitin, joten on aika hämärää. Jetta musiti alustajutun hyvin. Aluksi palkkasin alustalle menosta namilla. Vauhti oli hyvä, vaikka palkkana nami. Muutama toisto eri suunnista niin, että alustalle menosta lelun heitto palkaksi. Välillä joutui hetken etsimään alustaa, mutta löysi hyvin. Viimeisestä toistosta palkaksi iltaruoka.