Aamun pitoharjoituksessa oli vielä painava kapula. Ensimmäinen pitokerta oli ihan hyvä. Sitten meni muutama kerta, että Jetta pudotteli kapulaa. Sanoin rauhallisesti "ei" ja panin kapulan suuhun takaisin. Hyvästä pidosta kehuja ja irroituksen jälkeen nami. Viimeinen pitokerta meni oikein hyvin. Loppupalkaksi aamurouoka.

Toiseen pitoharjoitukseen vaihdoin tilalle kevyemmän kapulan. Jetta tiputteli myös sitä muutamaan kertaan, mutta sitten saatiin hyviäkin pitoharjoituksia aikaiseksi. Nyt Jetta kylläkin taas pomppaa ylös heti irroittamisen jälkeen, mutta yritän vähän ehkäistä sitä antamalla namin ylhäältä. Välipalkkana juustoa ja loppupalkaksi päiväruoka. Alkaa hieman vaikuttaa siltä, ettemme taida saada tätä operaatio pitoa valmiiksi kahdessa viikossa :)

Jotakin omituistakin on sattunut. Jetta on tänään pissannut sisälle kaksi isoa lammikkoa, siis kahdelle eri petille. Se ei ole tehnyt mitään tarpeita sisälle heinäkuun jälkeen. Mikähän sillä nyt on? Ettei vain olisi tulehdus tai jotain. Jetan elämässä on myös tapahtunut hieman epämiellyttäviä asioita, tuo kapulan pakkopito ja sitten pakkorauhoittaminen kyljelleen, jotta saan estettyä sen lapio/harja -fetissin. Eli Jetalla on hullu himo jahdata ja räksyttää katuharjaa, lumilapiota, autoharjaa, lattiankuivauslastaa yms. enkä ole keksinyt muuta keinoa, kuin laittaa sen kyljelleen rauhoittumaan. Mitkään kiellot tai ravistukset eivät tehoa. Tuli mieleen sekin, voiko olla yhteydessä noihin epämiellyttäviin asioihin. Jos pissailut jatkuu, niin sitten vain eläinlääkärin puheille.