Siis ihan oikeesti ja totta! Jetta makoili hiljaa ja rauhassa reilut 3 minuuttia, kun itse olin piilossa. Kahden koiran rivi hallilla ja yksi haukuskeleva koira ja pari lasta vielä häiriönä. Tämä on sitten taas niitä asioita, joita ei voi uskoa, ellei itse näe :D Niinjoo, Jetta ei sitten mennyt maahan millään. Että kaikista turhauttavinta olisi, jos paikkamakuu kisassa kaatuisi siihen, ettei koira mene maahan, kaikkien näiden vinku-pyöri-javaikkamikä -ongelmien jälkeen :D

Hallilla siis aluksi itekseen. Seuruuta ok.

Maahanmeno. Nyt kun virittelyjen vuoksi Jetta tietää, mikä liike on tulossa, se tahtoo tehdä sen ihan itse ennen käskyä.

Liikkeestä seisominen. Vrt. edellinen kohta.

Luoksetulo, heitin lelun ihan heti pysäytyskäskyn jälkeen, niin olihan se stoppikin hyvä. Erikseen eteenistumista ja sivulletuloa. Nam!

Nouto. Hyvä! Jopa luovutusasento suora ja keskellä. Malttoi vielä odottaa sivulle-käskyä, mutta kun juuri silloin reenikaveri tuli halliin sisälle, ei voinut istua!

Hyppy. Istuminen esteen takana on ongelma, muu ei. Pelkkää liikkumisesta istumista sitten.

Kaket oli jännät. Toimi hyvin jopa ilman käsimerkkiä, tosin pakitti pikkusen. Palkkasin ensin yhdestä istumisesta ja sitten otin i-m-i-m sarjan ja loppuperusasennon. Jees juttu. Mutta ei varmasti toimi, jos takana on häiriötä!

Hetkeksi Jetta köllöttelemään. Oli tosi rauhassa. Pieni ulkoilu ja sen jälkeen "virallinen" paikkamakuu. Ja ihan totta. Reilu 3 minsaa hiljaista makoilua. Tosin häiriökin oli helppo, mutta silti!

Sen kunniaksi: Jetta vauhdissa! (Kuva: Maija Vinnikka)