Niimpä niin, eilen Jetta ei ollut ikinä kuullutkaan ruuduista ja noudoista ja tänään se oli taas ihan kotonaan ja teki kaiken sata lasissa (tosin ilman merkillelähetyksiä). Voi hyvänen aika sentään. Millekähän päälle tuo mahtaa sunnuntaina sattua. Toivotaan että hyvälle. Tosin olin itsekin eilen pahantuulinen kuin raivohärkä ja tänään kuin itse aurinko, arvattavasti sekin vaikutta koiran mielialaan. 

Oli taas kiva porukka yhtä aikaa reenaamassa (kolme!)

Paikkaistuminen, muut makasi, hyvä oli!

Zetasta vain seis ja istu. Ok:t.

Ruutu. Ilman merkkiä. Ensin lähetyksiä eri puolilta hallia, ei ongelmia! Viimeinen lähetys niin, että vein "merkille", kävelin puoliväliin ruutua ja lähetin. Täysillä meni.

Hyppynouto. Satalasissa jatkui, hyvä oli.

Ohjattu vasen. Ilman merkkiä, varmuuden vuoksi näytin ja laitoin keskelle purkin. Vilkaisi keskelle, mutta muuten hyvä ja täysillä, nostosta palkka.

Kaket. Läheltä. Tavanomaiset.

Paikkamakuu loppuun. Häiriökäskytystä. Kerran reagoi vieraan sanomaan meidän omaan sivulletulokäskyyn, mutta ei muihin. Makoili asiallisesti, mutta epäilemättä vaihteli lonkkaa.

Kotona iltalenkin jälkeen tunnari. Sami vei, lähetin sisältä, annoin jarrunamin. Oikea palautui, mutta palautus oli epävarma ja hidas.