On tainnut jäädä useamman päivän jo kirjoittamatta reenikuulumiset, mutta oon reenannu paljon. Joka päivä. Välillä tulee mieleen, että kai tämä reenin määrä nyt kuitenkin kohtuudessa pysyy. Voisi antaa välillä koiralle vapaapäivänkin...

En nyt enää tarkalleen muista, mitä minäkin päivänä on ollut, mutta yleisesti voi sanoa sen, että VOI-liikeet ovat menneet hyvin, tunnaria lukuun ottamatta. Tunsku alkoi olla jo hyvällä mallilla ja sain tehtyä pari virallistakin oikein onnistuneesti, mutta sitten tuli suuri takapakki, josta ei sittemmin ole selvitty. Nyt Jetta sitten hakeekin vääriä, vaikka olisi asetelma niin, että vieras kasa ja oma erikseen. Yhden löytää edelleen hyvin, mutta kun se ei riitä. Ja jännä juttu, että hiekalla (hallissa) Jetta osaa homman paljon huonommin kuin nurmella ulkona. Nurmella kun on kasa ja sen takana oma piilotettuna, Jetta ei tee virhettä enää juuri koskaan. Hiekalla taas ei ole saatu toimimaan mitenkään. Tästäpä sitä työstämistä sitten kokeen jälkeen varmaan jatketaan.

Kokeilin jonkun kerran takapalkkaa luoksetulossa. Tuloksena oli se, että stopit oli hillittömän hienot, mutta sivutuottena se, että Jetta ei enää lähtenyt käskystä tulemaan (jumi).

Muissa liikkeissä ei suuria katastrofeja, jos nyt ei suuria läpimurtojakaan. Lauantaina kisataan, jännää :)

Jetta on treenannut Maijan kanssa agilityä.

Ja Pyry jatkaa iloista kannustusta ;)