Nyt tuli korkeamlt kärelt määräys, etten saa reentaka kokeen alla kuin kaksi kertaa viikossa. Ei siis ees joka toinen päivä, vaan kaksi kertaa viikossa. Miten tuommonenki nyt sitten on mahollista? Siinä voi kyllä olla järjen hiven, sillä mitä kauemmin edellisestä reenistä on kulunut, sitä paremmin Jetta on toiminut. Tänään kun reenattiin, niin se saattoi sitten olla tän viikon vika treeni jo, koska viikonloppuna olen lähössä etelän reenireissuun. 

Ruutu, zeta ja kaket. 

Ruudussa ensin keskustanhakuja, ok. Sitten merkki palkattuna. Yritys merkki-ruutu -yhdistelmä. Arvasin että jämähtää merkille, niin Maija oli ruudun takana ja hetsasi lelun kanssa ruutuun, kun ei se muuten ois sinne lähtenyt. Uusittuna merkiltä (ilman merkillelähteystä) lähti hyvin.

Zeta. I-M-S. Ihan normisettiä. Piti vika seisomisessa (koska ollut nyt vaikein) tiputtaa pallo merkille ja vapauttaa palatessa siihen. Unohin tiputtaa pallon ja heitin sen, kun olin palaamassa. Jetta menasi karata lelulle, pysäytin uudestaan ja vapautin vasta kun olin käynyt kiekan. 

Tähän väliin aplodit + kiehautus. Jouduin komentamaan tiukasti. Jetta nyykähti ja teki huonosti kaket. Ennakoi asentoja ja silleen.

Kaket. Istu (huonosti roikkumaan) - seiso (ok) - maahan (ennakoi) - seiso (ok) - istu (pakitti) ja sitten se liikkui jotenki siinä vähän, kun kaivelin lelua taskusta. 

(jos reenaan vaikka tunnaria ihan pikkusen välissä kotipihalla, niin tuskin sitä kukaan huomaa)