Maijan kanssa iltamyöhäsellä hallilla. Ainoa ajatus oli, että en halua ottaa niitä vaikeita juttuja, jotka ei koskaan onnistu (ruutu. ohjattu, tunnari), vaan tehdä jotain kivaa :) Niinpä päädyin tekemään motivaatiotreenin. Jetta oli hyvä ja innoissaan, pitäisi keksiä jotain kivaa useammin.

Seuraminen. Tein niin, että aloitin hyvin virallisesti ja kisamaisesti, ja sitten ihan muutaman askeleen tai pelkän liikkeellelähdön jälkeen kehut ja superlelupalkka. Samaa systeemiä myös käännösten ja askeleiden kanssa. Olipa Jetta täpinöissään. Välissä peruutus (piip-piip) temppua, jossa muuten siinäkin se menee helposti vasemmalle vinoon kuten kakeissakin.

Zeta-asennot vapaasta liikkeestä ja taas nopeilla lelupalkoilla. Ei yhtään virheasentoa ja erityisen innokas ja tarkkaavainen koira! 

Luoksetulo. Vilkaisi vain pari kertaa vieressä treenaavaa koiraa, mutta muuten (kuulemma) tosi tiukasti keskittyi minuun. Palkka heti kutsun jälkeen. Vauhti olisi voinut olla nopeampi, mutta tuo oli sellainen järkevä vauhti, josta olisi vielä tullu hyvät stopit.