Jetta otti tänään hallin pihalla kisamaisesti alo-liikkeet läpi. Menimme sinne näyttelytreenien aikaan, jolloin siellä on säpinää ja haukuntaa ilmassa. Kuvattiin videolle ja videon "analysointi" luvassa huomenna, mutta yritän muistella tähän jotakin. Positiivinen huomio nro 1: kun Jetta tekee työtä, se tuntuu pystyvän sulkea ympäröivän maailman tosi hyvin mielestään :) Kun ei ole käskyn alla, se onkin toinen juttu. Liikkeet siis läpi palkkaamatta, paitsi paikkamakuun jälkeen ja ennen hyppyä (siirtyminen halliin) palkkaus.

Luoksepäästävyys nyt jäi tekemättä, kun ei ollut sopivaa henkilöä saatavissa (tai siis ketään) . Leikin vähän patukalla ennen "kehään" menoa ja otin namilla pientä seuruuta. Ensimmäisenä paikallamakuu. Meni tosi hyvin maahan eka käskyllä. Pysyi kyllä paikallaan koko paikallaolon ajan (reilu pari minuuttia), mutta homman edetessä alkoi vinkua ja pyöritellä päätä ja keikkua lonkalta toiselle. Kielsin niistä. Otin eka kertaa ikinä maasta perusasentoon, ei hyvä, täytyy harjoitella.

Välissä pieni tauko. Sitten "kehään" juoksutarkastuksen kautta, tosin sen teki tuttu reenikaveri. Eikä meillä ollut kehänauhoja. Seuruu hihnassa meni suht hyvin, paitsi Jetta vähän sotkeutui hihnaan, pitää ottaa se seuraavalla kerralla tiukemmalle. Juoksu oli vinoa ja pomppivaa, muu ok.

Seuruu vapaana parempaa. Alkoi painaa jalkaa seuruun kuluessa, kun ei palkkaa kuulunut.

Liikkeestä seisominen aivan pro! Pysymistä ja seisomasta perusasentoon pitää vielä reenata (miten reenata, ettei ala ennakoida?!).

Luoksetulossa aivan pieni apu sivulle ohjaukseen. Hyvä!

Liikkeestä maahan myös aivan pro! Paitsi taas reenattava maasta sivulletuloa, mutta sitä ei olekaan otettu vielä ollenkaan.

Välissä palkkaus ja hyppäämään halliin. Hyppäsi hyvin, seisahtui hyvin esteen taakse, vaikka sitä ei ole vielä reenattu. Ja edelleen se peruasentoreeni puuttuu tuossa yhteydessä.

Kaikkiaan Jetta oli kyllä tosi loistava ja mielestäni melkein ylitti odotukset! :)) Hyvä Jetta! Pitää vielä katsoa se video, niin voi listata lähiaikoina reenattavat asiat.