Päivällä hallilla samaan aikaan, kun raksamiehet laittoivat pystyyn lavaa viikonlopuksi.

Kontaktia. Muutaman kerran piti huomauttaa.

Jääviä vapaasta liikkeestä. Tällä kertaa seis ja maahan ok, mutta istuminen meni koko ajan seisomiseksi. Välillä niinkin päin, yleensä on toisinpäin.

Ruutu. Laura apupalkkasi. Hyvä merkki+ruutu. Loppuosa erikseen.

Ohjattu. Oikea, kun en enää muistanut, kumman olen viimeksi ottanut. Vein ite kapulat ja vein Jetan merkille. Laura vielä näytti oikean, mutta Jetta ei katsonut sinne ja nimen kuullessaan lähti noutamaan ilman lupaa. Takaisin merkille, uusi näyttö ja nouto. Hyvä. Vauhtipalkka juuri ennen eteenistumista.

Paikkaistuminen. Parisen minsaa, osan aikaa piilossa. Jetta istui tosi hyvin siihen nähden, että vasaramiehet olivat koko ajan vieressä töissä. Vasaranpauke on ollut yksi vaikeimpia häiriöitä Jetalle.

****

Käytiin Maijan kanssa rakentamassa kehä viikonlopun näytöksiä varten ja ajattelin, että testaanpa vähän ruutua (jonne matka alimittainen, ehkä 15 metriä), mutta mitäpä tekee Jetta? Ei mene ruutuun millään ilvellä, vaan karkaa esim. kehänauhan yli muutaman kerran! Onneksi tämmönen ei käyny eka kertaa sitten kokeessa, vaan treeneissä... Lopulta kun meni ruutuun asti, meni sivusta sisään ja jäi niin sivuun, ettei sen voinu sanoa olevan ruudussa. Kävin näyttämässä paikan ja lähetin uudestaan. Sama homma :( Lopulta vein alustan ruutuun. Edelleenkään ei meinannut onnistua :o Nyt meni kuitenkin ruudun sisälle, vaikkakin sivusta sisään. Palkkaus (vaikka nyt kun ajattelen, olisi kyllä pitänyt saada se menemään edestä sisään ennen palkkaamista...) Jos sitä vaikka yrittäis ottaa huomenna vielä. Oishan se kiva, että koira menis toko-näytöksessä ruutuun. 

Hallilla kävin pyörällä ja Jetta juoksi taas vaihteeksi vailla järjen hitustakaan.

***

Tunnari, kotiportailla, Laura vei. Kun hengitys oli tasaantunut, otin tunnarin, mutta aivot eivät vielä Jetalla ehtineet mukaan. Haisteli kyllä moneen kertaan ja mielestäni merkkasikin oman, mutta otti silti viereisn suuhun. Sanoin, ettei ole se, niin sitten nosti ja toi oman. Päivän ruoka palkaksi. Vaikka siinäkin kohtaa mietin, oliko tuo kohtuuttoman hyvä palkka noin keskinkertaisesta työstä.