Raahauduin hallille tänään, kun oli avoin toko-vuoro, tosin ei siellä muita ollut. Hallilla oli ihanan viileä, tämä +30 asteen helle vie minulta järjen! Voisin muuttaa asumaan sinne hallille siihen asti, että helteet hellittää.

Kaket. Koko satsi läheltä seisomisesta alkaen. Hyvä, ei jumitusta, ei ennakointeja ja pakitustakin vain aavistus. Palkka joka asennosta + sivulletulo.

Ohjattu, oikea, täydet 10 metriä. Lähti ensin vasemmalle :( Pysäytin ja vein takaisin merkille. Toinen yritys ok.  

Ruutu. Vieressä apupalkkaaja, joka tosin oli ihan pihalla ja koira jäi palkkaamatta. Oli ensin liian edessä. Kumma kyllä, koska yleensä on liian takana. 

Suora luoketulo. Selvästi odotti stoppeja, mutta palkkasin kuitenkin eteenistumisesta, koska tuli laukalla perille asti. Muutama eteen-sivulle vaihto, olipa jähmeä.

Kotipihalla tunnari, taas vaan otti ensimmäisen joka kohdalle sattui :( Alkaa taas vaihteeksi usko hiipumaan sen suhteen, että en ikinä saa opetettua tuota tunnaria :( Tosin ei ollut helpoin mahdollinen tilanne, kun Pyry pääsi ottamaan kapulat etukäteen ja tukki niitä Jetan suuhun. Vaikka vaihdettiin uudet kapulat, Jetta ei ollut tekemässä tunnaria vaan jotakin kohdalle osuvan kepukan nostoa.

Aamupäivällä mäkäränsyöttinä Salmilompolossa. Mutta uiminen oli kivaa, niin Jetan kuin Pyrynkin mielestä!

Kuvat: Maija Vinnikka
 


Me ollaan vähän bordercollieita ;) Aavasaksalla.


Salmilompolossa, pari poikosta kainalossa :)


Tohtisko mennä kylmään veteen? ;)


Jee, läträäminen onkin tosi kivaa! ;)


Jetta, yhden sortin uimamaisteri.


Uitettu koira?


Yksi (hullun?)rohkea BC:n pentu kannon nokassa järven päällä miettimässä, miten sinne tuli kiivenneeksi ja miten sieltä oikein pääsee pois ;)