Tänään oli todellinen häiriötreeni hallilla Maijan kanssa. Laitettiin hallin äänentoistojärjestelmän kautta häiriöksi popit soimaan ja kuvailtiin videolle treeniä. Testailtiin minun uutta kameraa, jonka videointiominaisuutta osasi käyttää Maija, mutta en minä :D

Jetta otti eka pätkässä zetan, S-I-M. Muuten oli suht ok, mutta istuminen jäi seisomiseksi. Otin kuitenkin loppuun asti. Erikseen jätin uudestaan seisomaan ja siitä seuraavalla sivulla istuminen, nyt istui. Taisin antaa vähän ekstra-apua.

Ruutu, helpotetusti. Ensin näytön kanssa merkki. Sitten jättö merkille ja kävin näyttämässä ruudun, karkasi näyttövaiheessa ruutuun pari kertaa, mutta en moittinut, kun sillä on kovasti ollut niitä vaikeuksia lähteä ruutuun. Sitten vein Jetan merkille ja pakitin lähettämään. Taas tuli se sama vika, eli ei lähtenyt eka näytöllä merkiltä ruutuun. Taisin käydä vielä kerran näyttämässä ruudun, niin sitten meni ruutuun hyvin.

Ohjattu, vasen vaikea. Namikuppien kanssa. Meni hyvin jokaisen toiston vasemmalle, mutta vauhti oli hidas. Viimeinen toisto merkin kanssa. Hyvä.

Hyppynouto kokonaan. Hyvä.

Tauolle autoon.

Toisessa pätkässä kaket ja tunnari.

Kaket täydeltä matkalta, koko satsi seisomisesta alkaen. Pakitteli oman mittansa verran :( Lisäksi jumitti yhden seisomasta istumaan (on muuten tehnyt saman kisassakin). Kun palaan takaisin, Jetta on ihan pieksetyn pikkurakin näkönen. Nousee huonosti sivulle.

Tunnari, rivi. Lisäksi tavallista kauemmin hajustunut kapula. Alku virallisesti, mutta kävelin kapuloiden eteen antamaan jarrunamin ennen lähetystä ja sitten pistin silmät kiinni ;) Taisi aivan aavistuksen klämmätä viereistä, mutta otti kuitenkin oikean suuhun, pakitettiin luovuttamaan lähetyskohtaan.  

Lopuksi paikkaistuminen, kun keräilin kamppeita kasaan. Ihan ok. Namikupille palkaksi. 

Pientä temppuilua vielä. 

Olipas mahdottoman hauska treeni, kerrankin :))