Mitzuhan sitten tokoili maatalousnäyttelyssä kahtena päivänä. Lauantaina emme saaneet mikrofonia esityksen ajaksi, joten ei yleisö hommasta varmaan mitään tajunnut. Olipahan Mitzulle mainio häiriötreeni (tosin ahdas tila hieman vaikeutti liikkeitä). Otin seuruuta, luoksetulon suorana, idarin, ruudun, ohjatun, tunnarin ja kaket. Kaikki muut meni hienosti, mutta tunnarissa toi ensin väärän (yllätys, yllätys ;)

Sunnuntaina saatiin sitten mikrofonikin esityksen ajaksi, jolloin näytös oli varmasti paljon antoisampi yleisölle, jota olikin tosi paljon seuraamassa esitystä. Kerroin ensin tokosta yleisesti, sitten näytin liikkeitä, ja Sami vielä selvitti samalla, mikä liikkeiden tarkoitus on. Otin seuruuta, idarin, luoksetulon pysäytyksineen, ruudun, ohjatun, tunnarin ja kaket. Yleisöllä oli hauskaa, Mitzulla oli hauskaa, kaikilla oli hauskaa ;) Tällä kertaa tunnarissakin toi oikean, tönäisi vain vähän väärää. Oikein onnistunut näyttelyviikonloppu. Harmi, että Jetta ei ollut mukana, olisihan sekin voinut pari tokotemppua näyttää ;)

Kävin ihailemassa pariin kertaan paimenkoiranäytöstä, ja se oli kyllä todella hienoa seurattavaa! Ihmeellisen hyvinkoulutettuja bordercollieita!

Eilen vielä kävin pitkästä aikaa ratsastamassakin. Kahden tunnin maastoreissu mukavalla suomenhepalla. Olipa kivaa!

Ja tietenkin pari kuvaa :)

paimen1.jpg 
Taitavia bordercollieita paimentamassa.

paimen2.jpg
Oli hienoa katsottavaa.

mimn.jpg
Hänen Mitzuutensa antoi jopa lasten silitellä ;)