Olin avoimella tokovuorolla hallilla, mutta siellä ei yllätys yllätys ollut muita, kun Maijakin oli töissä.

Zeta, kokonaan, mutta jokaisesta asennosta palkaten. S-M-I. Otin alkuun pelkkiä seisomisia, ettei se nyt vaan sekottaisi istumiseen. Seisominen meni hyvin. Maahanmeno meni hyvin, mutta meni heti lonkalle. Korjasin asennon suoraksi ja jätin namin nokan eteen, että Jetta sai tuijottaa sitä sillä välin, kun kävin takana. Sitten olisi ollut jäljellä enää se Jetan varmin liike, istuminen. Mutta ei ketale istunut millään, meni vaan koko ajan maahan. Voi elämä! Otin heti seuraavat toistot käsiavulla, koska arvasin, ettei se maahanmenorumba lopu ikinä, kun se oli kerran alkanut. Kun sain avustetusti pari istumista onnistumaan, otin yhden ilman apua. Ok.

Ohjattu, oikea. Jätin Jetan aloituspaikkaan ja vein kapulat, paitsi keskellä kivi. Lähetin aikuistenoikeasti merkille. Oli menossa suoraan kapulalle. Pysäytin, palkkasin kuitenkin hyvästä yrityksestä. Kutsuin pois, lähetin merkille. Hyvä merkki! Palkaksi oikean nouto, hyvä. Vauhtipalkka. Uskalsin jättää idarin merkit näkösälle, koska ne olivat vasemmalla ja oikean nouto vuorossa. Merkeistä ei ollut häiriötä.

Suoraluoksetulo. Koko hallin mitta. Hyvä. Merkin kierto, josta yksi stoppi. Ok.

Seuraamisen käännöksiä, askeleita ja pakitusta. Namipalkalla. 

Kakesatsi ihan läheltä. S-I-M-I-S-M, jälkimmäiseen seisomiseen tarvi tehostetun käskyn (ei meinannu nousta), muut ok. Pakitti. Yritin myös maasta sivulletuloja, mutta ne ovat tosi huonoja ja löysiä. Millä niitäkin saisi paremmaksi. Yritin namikäteenkin saada sitä nousemaan kiinni, mutta ei se muuta kuin roikkuu.

Paikkaistuminen. Noin kolme minuuttia, joista yksi piilossa. Pari välipalkkaa namilla ja loppupalkaksi namikupille. Paikkaistumisen aloitus on nyt muodostunut todelliseksi ongelmaksi, koska sanoopa mitä vaan, Jetta läsähtää salamana maahan :o Ensin sanoin istu-käskyn ja "oota", niin eiköhän tuo ollu jo maassa. Aloin oikein härnätä Jettaa, hoin kaiken maailman hämäyssanoja ja pidin pannasta kiinni, ettei päässyt läsähtämään maahan, mutta hetiko päästin pannasta, niin johan se taas oli maassa. Tuo on kyllä siitä ikävä vaiva, että sillä saattaa nollata paikkaistumisen jo ennen kuin liike pääsee edes alkamaan. Viime aikoina Jetta on ollut aika varma istuja (ilman häiriötä....), joten tylsä, jos vaikka kisatilanteessa liike kaatuu tuohon alkulysähdykseen. Treeniä, treeniä joo.

Illalla tunnari portailla. Sami vei. 3 + oma. Jetta odotti eteisessä. Oli liian kovalla vauhdilla tulossa kapuloille. Pysäytin. Annoin muutaman nappulan. Sai mennä kapuloille uudella käskyllä. Haisteli pariin kertaan ympyrän, löysi oman ja palautti (jälleen sen metrin). Päivän ruoka palkaksi.

Lisäksi Jetta sai käydä tänään Salmilompolossa lutraamassa Monty-bestiksen kanssa.


Tuonne se mun bestis taas hävisi lutraamaan järven selälle...
Montystäkin on tullut jo ihan ison pojan näköinen! ;)


Pyrykin olisi halunnut mennä uimaan.