Koko viikonloppu kului hallilla luonnetestin kanttiinissa. Olin ihan tööt viikonlopun jälkeen. Valitin siellä jokaiselle, joka vähänkin jaksoi kuunnella (ja ehkä vähän myös niille, jotka eivät jaksaneet) tuota meidän merkkiruutuongelmaa. Yksi idea oli, että tee nyt sen kans välissä ihan jotain muuta, että se saa jotain muuta ajateltavaa.

Käväsin pikaisesti iltasella hallilla liikkuroimassa tunnaria toiselle (varmaan pelkkä läsnäoloni riittää sabotoimaan niitten tunnarin). Otin sitten "jotain muuta". Pistin yhen merkin ja ajattelin, että kierrätän sitä. Ei kettu! Sekään ei onnistunu. Joko teilasi merkin nurin tai sitten kääntyi merkin edestä takaisin TAI kiersi merkin ja haukahti samalla. Ei käy. No niin. Kävelin metrin päähän merkistä ja näytin kädellä, miten se kierretään. Jee! Onnistui. Sitten ehkä jopa myös vähän kauempaa.

Hyppynoutoa. Koska se on helppoa ja hauskaa. Myös pelkkää metallinoutoa ilman hyppyä. Vauhtipalkalla.

Sitten päätin seurauttaa metskukapula suussa. Jestas miten taitava Jetta on tekemään kahta asiaa yhtä aikaa, ei onnistuis multa! Teki tosi hienoa seuruuta kapula suussa. Perusasennot, käännökset, kaikki! Ainoastaan peruutus kapula suussa oli huonoa, mikä ei ole ihme, koska se on myös ilman kapulaa huonoa. Kesken seuruun sanoin huvikseni "hyppy", niin se etsi söpösti hypyn ja hyppäsi sen. Lelupalkka. Ai niin, sekin oli vähän köyhä, kun ei ollu ees reeniliivi mukana, vaan joku auton uumenista löytynyt kypynen lelu. Onneksi auton uumenista kyllä löytyy tarpeen tullen IHAN mitä vaan!

Ai niin, pitää lopuksi vähän kehua Jettaa. Sillä aikaa kun tehtiin toisen kanssa sitä tunnaria, muutama toisto, Jetta köllötteli hallin seinustalla tosi rauhallisesti ja asiallisesti. Osaa se joskus yllättääkin! Mut ans olla, jos sen pistäis häkkiin, varmana semmonen meteli, että korvat soi.