Annikan kanssa heti aamusta vanhan koulun pihalla. Jetta aloitti. 

Metallinouto. Varasti eka yrityksellä, toinen ok. Pitäisi ottaa malttamistreeniä erikseen.

Seuraamista. Hömpöteltiin vähän tänään. Eikä viilattu perusasentoja. Hyvin meni ja Jetta oli iloinen. Myös pakitusta pienin askelin. Lopuksi vielä ylläripalkkaa muutaman askeleen välein.

Liikkeestä istuminen. Eka yritys jäi seisomiseksi, ja sanoin, mrrrhh. Vissiin otti siitä vähän nokkiinsa, kun toinenkaan yritys ei onnistunut, niiasi vaan. Kolmas yritys sentään onnistui.

Ruutu. Ruutuun lähetys ja seisahtuminen, ihan nappi. Vielä läheltä toinen ruutuun meno.

Tunnari. Vaihteeksi hieman katastrofia. Vieras kasa nyt hieman lähempänä omaa. Oman piilotus kuitenkin näytettiin selvästi. Ei yrittänytkään mennä omalle, vaan meni napsimaan vieraasta kasasta kapuloita. Uusi yritys, uusi piilotus. Haki nyt piilotetun kapulan, mutta ei haistellut edelleenkään yhtään, löysi varmaan sattumalta tai näön perusteella. Otin vielä kolmannen kerran piilotusta, niin että piilotin itse. Jetta kattelee ympärilleen ja nuuskii maata, ihan kuin menisi sijaistoiminnoille, niin paljonko tuo liike sitä ahistaa?? Uuden treenisysteemin jälkeen (oma koko ajan piilossa) lähti ihan hyvin alussa liikkeelle, mutta nyt taas takapakkia.

Lopuksi paikallaolo. Jetta oli vähän kaltevalla paikalla, joten ei ihme, että valahti vähän kallelleen. Oli hiljaa ja siivosti kuitenkin. Nousi eka käskyllä jonkunlaiseen perusasentoon, vaikka makasikin maassa ihan mytyssä.