Aamupäivällä oltiin pihalla pissareissulla Jetan kanssa ja siinä tuli pari nuorta tyttöä Jettaa ihastelemaan. Ensin Jettaa vähän hirvitti ja se pakitti (oli hihnassa), mutta kun tytöt meni kyykkyyn, niin johan sieltä tuli se tavallinen Jetta, joka syöksyi tyttöjen syliin :)

Käytiin alkuillasta taas hangilla vähän käppäilemässä. Sen jälkeen pikku treeni. Otettiin muutama sivulletulo (namikäden liike edelleen harjoittelun alla, että löytyisi mahdollisimman oikea paikka). Sitten luoksetulo, niin että Sami piteli Jettaa kiinni ja se sai syöksyä leluun. Tuli aivan täysillä! :) Pieni taistelu ja lelu palkaksi. Lähti tietenkin huitelemaan lelun kanssa, mutta iloiseksi yllätykseksi tuli vielä tarjoamaan minulle lelua uudestaan ja siitä palkaksi pieni vetoleikki vielä. Sitten hetki taukoa ja namiseuruuta pikku pätkä. Mielestäni ihan ok tässä vaiheessa.

Päivällä leikittiin vähän metallikapulalla, se oli Jetan mielestä tosi kiva :) Kerran se jopa palautti kapulan minulle, mistä tietenkin hurjasti kehuja :) Ja tietenkin jo kohta vakkarivarustukseen kuuluu tuo vasara-lelu, joka on edelleen lattialla. Sitä se heittelee, kun sattuu oikein riehakkaalle päälle. Milloinhan sen onnistuu hajottamaan sillä vasaralla jotakin? ;)

Iltasella vielä pieni leikkihetki Ringo-sheltin kanssa. Vauhti näillä kaveruksilla alkaa olla jo melkoinen. Illalla Jetalle maistuikin sitten uni makeasti :)