Tänään käytiin yhden kaverin synttäreillä ja siellä oli talo täynnä vieraita, jotka olivat Jetan mielestä aivan iiihania :) Siellä se riehui täyttä päätä kuin kotonaan ja taisi siinä parit kukkapurkitkin mennä nurin :) Ringo-sheltin kanssakin alkaa löytyä yhteinen sävel leikkijutuissa, joten nyt Jetta on saanut myös oman koirakaverin. Mitzun kanssa ne pidetään edelleen kotona eri puolella aitaa, koska Mitzu ei ole pennusta järin ilahtunut.

Eilen kun reenasin Mitzun kanssa koulun pihalla (ruutu, ohjattu vasen puoli, kaket -> hyvin meni!), niin ajattelin reenin jälkeen ottaa myös pikku reeni/leikkihetken Jetan kanssa, mutta huomasin, että paikka oli vielä liian vaativa (vieressä koliseva jääkiekkohalli sekä rautatieasema) tai pentu ei oikeassa mielentilassa tai sitten molempia. Pari pikku luoksetuloa (etäisyys pari metriä) namipalkalla meni ok, mutta sen jälkeen Jetan mielenkiinto lopahti, eli palataan helpompaan paikkaan.

Tänään sitten otettiinkin katsekontaktia, niin että istuimme lattialla vastakkain. Kontaktin kesto edelleen tosi lyhyt, 2-3 sekuntia ja siitä palkka. Sitten namiseuruuta pätkä -> edelleen nami annettava heti edellisen jälkeen, että pysyy kiinni namikädessä. Tänään sitten otettiin myös ensimmäiset peruasentoharjoitukset. Eli kun Jetta istui, menin viereen, niin että se oli oikeassa paikassa sivulla ja naksuttelin katsekontaktista (katsoin itse peilistä, että kontakti oli ok).

Illalla pentu olikin sitten aivan tööt, kaikesta tänä päivänä kokemastaan aivan väsyneenä. Kiva meille, koska hirmuinen iltavilli oli tänä iltana varsin laimea :)