Päivällä Maijan kanssa hallilla. Treeni oli siksi pelottava, että uskaltauduin ottamaan kaikki ne ongelmaliikkeet, joita ei nykyisin meinaa uskaltaa ees reenata, kun ne kuitenki menee aina pieleen :( Siis ruutu, ohjattu ja tunnari.

Ruutu. Ensin paikanhakuja pari läheltä. Sitten merkille lähetys. Hösötti vaan ensin, piti virittää paremmin. Kunnollisen valmistautumisen jälkeen hyvä merkki. Palkkasin. Vein merkille ja lähetin ruutuun. Oli tämänhetkiseksi ihan ok ruutuu, vaikka havaitsinkin juoksumatkan jossain vaiheessa pientä epäröintiä. Ruudussa palkka ja leikki. Erikseen loppuosa. Palkka heti sivulletulosta, mutta ei tainnut olla kovin hyvä, joten otin erikseen useita takaa seuraamiseen tulemisia.

Ohjattu, oikea, kupit, täydet matkat. Ensin vain merkiltä oikealle, ok! Toiseen kertaan merkki, ilman palkkaa ja siitä oikealle. Tosi hyvä! Vauhtipalkka. Vielä kun sais vasemmanki toimimaan.

Tunnari. Koska tauko on ollut pitkä, halusin helpottaa. Eli kasa vieraita ja oman kaivelin liivin taskusta, eli taatusti oli hajustunu. Pysäytin ennen kapuloita jarrunamilla. Haaveili hetken, mutta kun pääsi töihin, hyvä nuuskiminen ja palautusmatka ei pitkä ollutkaan, kun olin ihan vieressä. Lopuksi sai tehdä vähän rengasta ja siivekkeen kiertoa, kun ne Montya varten olivat esillä.