No niin, saatiinpa uudet systeemit enemmän tai vähemmän pelaamaan. Puuttuu vielä kuvankäsittelyohjelma ja tuolla Vistalla on kyllä välillä aika erikoisia kommervenkkejä. Entiseen verrattuna tietokone kuitenkin toimii aika huomattavasti paljon nopeammin, joten eiköhän se tästä.

Mitzun synttärit vietettiin onnellisesti viikonloppuna. Sankari sai tietenkin asiaankuuluvan kakun ja lahjankin. Jetta osallistui synttäreihin ja sai palan ruisleipä-koiranmakkarakakkua. Sitten vähän leikittiin lahjalelulla, kunnes se piti ottaa pois, koska siitä meinasi tulla tappelu.

misyntt.jpg
Sankari, kutsuvieras, kakku ja lahja :)

Jetalle sattuu ja tapahtuu kaikenlaista. Viimeksi se joutui ampiashyökkäyksen kohteeksi. Oli kai törmännyt kohmeiseen ampiaispesään. Ihmettelin, kun se lenkillä haukkaili omaa kylkeään, ja kun tutkin turkkia, kiskoin siitä irti kaksi ampiaista, jotka olivat omituisesti takertuneet turkkiin. Sen jälkeen Jetta jämähti vielä maahan makaamaan, ja kopeloituani turkkia löysin vielä yhden ampiaisen. Tämä tapahtui sunnuntaina ja vielä maanataiaamuna turkista löytyi yksi ampiaisen takapää. Annoin varalta kyytabletin Jetalle, kun en tiennyt olivatko ampiaiset pistäneet, ja selvisimme pelkällä säikähdyksellä :)

"Yleisön pyynnöstä" lisätään vielä tänne kuva, mitä paljastui lahjakäärön sisältä ;)

milahj.jpg
Jee, vinkunalle! :)